Kunskapsbank

Det är inte säkert att ställ till platta widescreenbildskärmar i Dell E-Family kan användas med VESA-fästplattor av standardtyp - KB Article - 344841
E-Flat Panel-ställ levereras med snabbkopplad monteringsplatta från Dell

E-Flat Panel-stället från Dell levereras som standard med den snabbkopplade monteringsplattan från Dell. Om den platta skärm som ska kopplas in i plattskärmsstället är en äldre Dell-modell eller från en annan leverantör, ska skärmen ha en VESA-monteringsplatta enligt branschstandard.

I dessa fall behövs en adapterplatta, som säljs som tillbehör. Det är en metallplatta med 2 uppsättningar hål för mellanrum på 75 mm eller 100 mm. Setet innehåller också en uppsättning med 4 skruvar, en uppsättning med 4 pluggar för de hål som inte används och en installationshandbok. VESA-adapterplattan kan köpas från Dell.com. 
Snabbtipsinnehåll publiceras automatiskt av Dells supportpersonal som dagligen ägnar sig åt problemlösning. För att publiceringen ska gå snabbt kanske det bara är delar av lösningar eller nödlösningar som publiceras i snabbtipsen och de kan fortfarande vara under utveckling eller inväntar mer underlag för att problemlösningen ska vara helt tillämplig. Eftersom sådana snabbtips inte har granskats eller godkänts av Dell ska de användas med lämplig försiktighet. Dell ansvarar inte för eventuella förluster, inklusive men inte begränsat till, av data eller uteblivna inkomster eller förtjänster, som kan drabba kunder som följer anvisningar eller råd som anges i snabbtipsen.

Artikel-ID: SLN37306

Senast ändrad: 2010-10-25 00:00


Betygsätt den här artikeln

Korrekt
Användbart
Lätt att förstå
Var den här artikeln till nytta?
Ja Nej
Skicka dina synpunkter
Kommentarer får inte innehålla följande specialtecken: <>()\
Vårt feedbacksystem är tyvärr ut funktion just nu. Försök igen senare.

Tack för dina synpunkter.