Hur ansluter jag min plasma-TV:n från Dell till en stationär eller bärbar dator?

Anslut plasma-TV:n från Dell till en stationär eller bärbar dator via VGA-kontakten.

1. Stäng av TV:n och koppla från strömsladden.

2. Anslut den ena änden av VGA-kabeln till VGA-ingången för TV:n och den andra änden till datorn.

3. Anslut ljudkabeln till kontakten på TV:n och till datorn.

OBS! Använd den gröna ljudkontakten precis till vänster om VGA- och DVI-kontakterna för ljudanslutning.
  1. Anslut strömsladdarna till TV:n och enheterna och slå på dem.

2. Öppna OSD-skärmen (On Screen Display) och välj PC Analog på menyn Input Select (indataval).

Anslut plasma-TV:n från Dell till S-videouttaget på en dator

Så här ansluter du plasma-TV:n från Dell till en annan enhet via S-videouttaget:

1. Stäng av TV:n och koppla från strömsladden.

2. Anslut enheten med S-video- och ljudkablarna. Anslut videoutgången för enheten till S-videoingången för plasma-TV:n och ljudutgången till vänster och höger ljudingång (L/R).

3. Anslut strömkabeln till plasma-TV:n och slå på båda enheterna.

4. Öppna OSD-skärmen (On Screen Display) och välj S-videoingång.

Anslut plasma-TV:n från Dell till en stationär eller bärbar dator via DVI-kontakten (Digital Video Interface)

När du ansluter TV:n till en dator via DVI-gränssnittet måste du ansluta datorljudkabeln (grön kontakt) till den gröna ljudkontakten för DVI-gränssnittet.

1. Stäng av TV:n och koppla från strömsladden.
  2. Anslut den ena änden av DVI-kabeln till DVI-ingången för TV:n och den andra änden till datorn.
  3. Anslut ljudkabeln till kontakten på TV:n och till datorn.
  4. Anslut strömsladdarna till TV:n och enheterna och slå på dem.
  5. Öppna OSD-skärmen (On Screen Display) och välj DVI på menyn Input Select (indataval).

Artikel-ID: SLN69118

Senast ändrad: 2015-12-01 06:36