Knowledge Base

Microsoft Windows 7 – kompatibilitet med Dell-skrivare

I följande tre tabeller visas information om din skrivare har bekräftats fungera i Windows 7.
Om din skrivare står i den tredje tabellen kan en del eller alla skrivarfunktioner ändå fungera i Windows 7.
Om din skrivare inte visas kan du gå till Dell-sidan Drivrutiner och hämtningsbara filer  och se vilka drivrutiner som finns tillgängliga.
Om det inte finna någon Windows 7-skrivardrivrutin för din skrivare ska du använda motsvarande Vista-drivrutin om det finns en tillgänglig. En del Windows Vista-skrivare kan fungera i Windows 7, men vi garanterar dock inte deras funktionalitet.
Mer information finns i följande artikel i Dells kunskapsbank: "How to Download and Install Printer Drivers and Firmware" (Hämta och installera drivrutiner och fast programvara för skrivare).

Innehållsförteckning:

1. Dell färglaserskrivare
  2. Dell laserskrivare (svartvitt)
  3. Dell bläckstråleskrivare
  4. Dell-skrivare som inte är kompatibla med Windows 7
  5. Skrivarprogramvara

I den här artikeln visas alla Dell-skrivare som är kompatibla med operativsystemet Microsoft Windows 7.

Dell färglaserskrivare

Det finns en rekommenderad procedur för installation av drivrutiner i Windows 7. Med den proceduren kan du vara säker på att drivrutiner installeras på bästa sätt. Mer information finns i följande artikel i Dells kunskapsbank: Windows 7 Printer Driver Installation Recommended Procedure (Rekommenderad procedur för installation av skrivardrivrutiner i Windows 7). Operativsystem med 32 bitar kan endast hantera 32-bitars drivrutiner, och operativsystem med 64 bitar kan endast hantera 64-bitars drivrutiner.

Modell
Nummer
Särskilda Windows 7-
drivrutiner tillgängliga
Windows 7-kompatibla drivrutiner
(Använd Vista-drivrutiner)
1230c

Ja

1235cn

Ja

1250c

Ja

1320c

Ja

1350cnw

Ja

1355cn

Ja

1355cnw

Ja

2130cn

Ja

2135cn

Ja

2145cn

Ja

2150cdn

Ja

2150cn

Ja

2155cdn

Ja

2150cn

Ja

3000cn

Ja

3010c

Ja

3100cn

Ja

3110cn

Ja

3115cn

Ja

3130cn

Ja

3130cn-Duplex

Ja

5100cn

Ja

5110cn

Ja

5130cdn

Ja

7130cdn

Ja

Tabell 1: Kompatibilitet med Windows 7 för färglaserskrivare

Överst på sidan

Dell laserskrivare (svartvitt)

Det finns en rekommenderad procedur för installation av drivrutiner i Windows 7. Med den proceduren kan du vara säker på att drivrutiner installeras på bästa sätt. Mer information finns i följande artikel i Dells kunskapsbank: Windows 7 Printer Driver Installation Recommended Procedure (Rekommenderad procedur för installation av skrivardrivrutiner i Windows 7). Operativsystem med 32 bitar kan endast hantera 32-bitars drivrutiner, och operativsystem med 64 bitar kan endast hantera 64-bitars drivrutiner.

Modell
Nummer
Särskilda Windows 7-
drivrutiner tillgängliga
Windows 7-kompatibla drivrutiner
(Använd Vista-drivrutiner)
1100

Ja
(Endast för 32-bitarsversionen av Windows 7)

1110

Ja

1125

Ja

1130

Ja

1130n

Ja

1135

Ja

1135n

Ja

1600

Ja

1600n

Ja

1700

Ja

1700n

Ja

1710

Ja

1710n

Ja

1720d

Ja

1720dn

Ja

1815n

Ja

2230d

Ja

2330d

Ja

2330dn

Ja

2335dn

Ja

2350d

Ja

2350dn

Ja

2355dn

Ja

3330dn

Ja

3333dn

Ja

3335dn

Ja

5230n

Ja

5230dn

Ja

5330dn

Ja

5350dn

Ja

5530dn

Ja

5535dn

Ja

7330dn

Ja

M5200n

Ja

S2500

Ja
(Endast för 32-bitarsversionen av Windows 7)

W5300n

Ja

W5210n

Ja

W5310n

Ja

Tabell 2: Kompatibilitet med Windows 7 för laserskrivare (svartvitt)

Överst på sidan

Dell bläckstråleskrivare

Det finns en rekommenderad procedur för installation av drivrutiner i Windows 7. Med den proceduren kan du vara säker på att drivrutiner installeras på bästa sätt. Mer information finns i följande artikel i Dells kunskapsbank: Windows 7 Printer Driver Installation Recommended Procedure (Rekommenderad procedur för installation av skrivardrivrutiner i Windows 7). Operativsystem med 32 bitar kan endast hantera 32-bitars drivrutiner, och operativsystem med 64 bitar kan endast hantera 64-bitars drivrutiner.

Modell
Nummer
Särskilda Windows 7-
drivrutiner tillgängliga
Windows 7-kompatibla drivrutiner
(Använd Vista-drivrutiner)
A920

Ja

A940

Ja

A960

Ja

720

Ja

725

Ja

810

Ja

922

Ja

924

Ja

926

Ja

928

Ja

942

Ja

944

Ja

946

Ja

948

Ja

962

Ja

964

Ja

966

Ja

968/968w

Ja

P513w

Ja

P703w

Ja

P713w

Ja

V105

Ja

V305/V305w

Ja

V313w

Ja

V505

Ja

V515w

Ja

V715w

Ja

V525w

Ja

V725w

Ja

3300, nätverks-
adapter

Ja

Tabell 3: Kompatibilitet med Windows 7 för bläckstråleskrivare

Överst på sidan

Dell-skrivare som inte är kompatibla med Windows 7

Modell
Nummer
Särskilda Windows 7-
drivrutiner tillgängliga
Windows 7-kompatibla drivrutiner
(Använd Vista-drivrutiner)

inte tillgänglig

inte tillgänglig

J740

inte tillgänglig

inte tillgänglig

P1500

inte tillgänglig

inte tillgänglig

S2500n

inte tillgänglig

inte tillgänglig

Tabell 4: Skrivare som inte är kompatibla med Windows 7

Överst på sidan

Skrivarprogramvara

Skrivarprogramvara Kompatibel med Windows 7
PaperPort 11

Ja

PaperPort 10

Nej

SmarThru Office

Ja

Photoshop Album Starter Edition 3.2

Nej

Verktyget OpenManage Printer Manager (OMPM) 1.2

Nej

Abbyy OCR version 6

Ja

Tabell 5: Programvarukompatibilitet med Windows 7

Överst på sidan

Article ID: SLN131882

Last Date Modified: 2016-05-24 13:38

Rate this article

Accurate
Useful
Easy to understand