Knowledge Base

Microsoft Windowsin palauttaminen tai uudelleenasennus Dell-tietokoneessa

Sisällysluettelo:

1. Palautuslevyn hankkiminen
  2. Järjestelmän palauttaminen
  3. Käyttöjärjestelmän palautus
  4. Manuaalinen uudelleenasennus
  5. Palautetun tietokoneen määrittäminen

Palautuslevyn hankkiminen

Jos tarvitset levyn, jonka avulla voit korjata käyttöjärjestelmän tai palauttaa sen alkuperäisestä näköistiedostosta, katso Media Backup -sivulta, miten voit luoda palautuslevyt Dell-tietokoneesta tai ladata näköistiedoston verkosta.

Järjestelmän palauttaminen

Järjestelmän palauttaminen on Windowsin sisäinen työkalu käyttöjärjestelmän suojaamiseen ja korjaamiseen. Kun tietokoneessa on ongelma, käytä Järjestelmän palauttaminen -toimintoa, ennen kuin palautat tehdasoletukset.

Jatka järjestelmän palauttamista valitsemalla käyttöjärjestelmä:

Tarvittava aika: 20 - 30 minuuttia.

Video (vain englanniksi) - Järjestelmän palauttaminen -toiminnon käyttäminen Windows 7:ssä

Video (vain englanniksi) - Järjestelmän palauttaminen -toiminnon käyttäminen Windows 7:n ulkopuolella

Käyttöjärjestelmän palautus

Dell-tietokoneissa on varattuna pieni määrä kiintolevytilaa käyttöjärjestelmän uudelleenasennusta varten. Tämä on helpoin tapa palauttaa tietokoneen tehdasoletukset. Palauttaminen poistaa kaikki käyttäjätiedot tietokoneesta, joten varmuuskopioi kaikki tiedostot ennen tätä prosessia.

Valitsemalla käyttöjärjestelmän ja tietokoneen mallin alla saat lisätietoja tietokoneen tehdasoletusten palauttamisesta.

Tarvittava aika: 30 - 60 minuuttia.

Video (vain englanniksi) - Windowsin uudelleenasennus menettämättä tietoja

Video (vain englanniksi) - Tehdasasetusten palauttaminen Dell Backup and Recovery 1.5:n avulla

Manuaalinen uudelleenasennus

Manuaalinen uudelleenasennus on hitain ja hankalin tapa palauttaa tietokoneen tehdasoletukset. Käyttöjärjestelmä asennetaan uudelleen suoraan CD- tai DVD-levyltä, minkä jälkeen asennetaan ohjaimet, määritetään käyttöjärjestelmä sekä asennetaan kriittiset ja suositellut päivitykset ja lopulta sovellukset.

Valitsemalla käyttöjärjestelmän saat yksityiskohtaiset manuaalisen uudelleenasennuksen ohjeet:

Tarvittava aika: 120+ minuuttia.

Video (vain englanniksi) - Windows 8:n palauttaminen käyttöjärjestelmän kaatumisen jälkeen Dell Backup and Recovery 1.5:n avulla

Video (vain englanniksi) - Windows 7 -käyttöjärjestelmän asentaminen levyltä

Palautetun tietokoneen määrittäminen

Windowsin alkuperäinen määritys on tehtävä Windowsin uudelleenasennuksen jälkeen. Lisätietoa tietokoneen asetusten määrittämisestä on ohjeartikkeleissamme:

Pikavinkkisisältöä julkaisee itse Dellin teknisen tuen henkilökunta, joka ratkaisee ongelmia päivittäin. Nopean julkaisutahdin mahdollistamiseksi pikavinkit saattavat sisältää ainoastaan osittaisia ratkaisuja tai kiertoteitä, jotka ovat vielä kehitteillä tai joihin tarvitaan vielä lisäperusteita, jotta niitä voidaan pitää ongelman ratkaisuina. Siten Dell ei ole tarkistanut, arvioinut eikä hyväksynyt pikavinkkejä, joten niitä kannattaa käyttää varoen. Dell ei vastaa mistään menetyksistä, mukaan lukien asiakkaiden tietojen, voittojen tai tuottojen menetykset, jotka johtuvat pikavinkkien sisältämien ohjeiden noudattamisesta.

Article ID: SLN130027

Last Date Modified: 11/07/2016 07:51