De nieuwste driver-/firmware-updates voor uw Dell computer downloaden

Dit artikel bevat instructies voor het gebruik van onze geautomatiseerde tool waarmee u kunt bepalen welke drivers moeten worden bijgewerkt op uw Dell computer (indien nodig).

1. Open een internetbrowser en ga naar de pagina Dell Product Support

2. Voer de Servicetag of Expresservicecode van uw computer in en klik op Verzenden om verder te gaan.
    Als de servicetag niet beschikbaar is, klikt u op Product detecteren of raadpleegt u de pagina de Servicetag zoeken voor ondersteuning bij het vinden van uw servicetag.

3. Blader op de Dell productpagina naar beneden en selecteer Drivers en downloads.

4. Onder Optimaliseer uw systeem met drivers en updates klikt u op Drivers detecteren op het tabblad Begeleid mij of Systeemanalyse.

5. Zodra de verouderde drivers zijn geïdentificeerd (indien aanwezig), klikt u op Downloaden en installeren om alle drivers te installeren, of klikt u op Drivers weergeven en selecteert u de drivers die u wilt bijwerken. Klik vervolgens daaronder op Downloaden en installeren voor de geselecteerde drivers.

6. Selecteer de locatie waar u de drivers wilt downloaden (de standaardlocatie is uw bureaublad). Klik vervolgens op OK.

7. De drivers worden gedownload en de drivers die automatisch kunnen worden geïnstalleerd, worden geïnstalleerd zonder dat u iets hoeft te doen.
    Opmerking: Voor drivers die handmatig moeten worden geïnstalleerd, ziet u de optie Nu installeren. Klik op Nu installeren en volg de aanwijzingen. Uw computer wordt mogelijk opnieuw opgestart.

Article ID: SLN128900

Last Date Modified: 12-07-2016 11:23

Rate this article

Accurate
Useful
Easy to understand