Knowledge Base

Hvordan afhjælper jeg problemer med HDD (harddisken) på min Dell-computer?

Indholdsfortegnelse:

1. Computeren starter ikke til Microsoft Windows
  2. Dells harddiskdiagnosticering
  3. Microsoft Windows fastlåser, fryser uventet, eller der opstår en fejl
  4. Vedligeholdelse af computer og harddisk
  5. Afhjælpning af støj fra harddisk
  6. Sikkerhedskopiering og gendannelse af vigtige filer og data
  7. Udskiftning eller opgradering af harddisken
  8. Harddiskkryptering

Denne artikel indeholder nogle links til grundlæggende løsninger på problemer med HDD (harddisken) på din Dell-computer.

1. Computeren starter ikke til Microsoft Windows

Tilbage til toppen

2. Dells harddiskdiagnosticering

Tilbage til toppen

3. Microsoft Windows fastlåser, fryser uventet, eller der opstår en fejl

Tilbage til toppen

4. Vedligeholdelse af computer og harddisk

Tilbage til toppen

5. Afhjælpning af støj fra harddisk

Tilbage til toppen

6. Sikkerhedskopiering og gendannelse af vigtige filer og data

Tilbage til toppen

7. Udskiftning eller opgradering af harddisken

Tilbage til toppen

8. Harddiskkryptering

Tilbage til toppen

Nyttige link

Hvis du har brug for mere hjælp, skal du kontakte teknisk support.

Kontakt os

Article ID: SLN115919

Last Date Modified: 20.04.2017 11.41

Rate this article

Accurate
Useful
Easy to understand