Contact opnemen

Aanmelden bij uw Premier-account Aanmelden

AlienRespawn Premium en Cloud

Door AlienRespawn te upgraden, beschikt u over een indrukwekkende reeks tools voor het beschermen en herstellen van uw computer. Met deze extra functies kunt u een back-up maken van uw volledige systeem, inclusief applicaties en instellingen, uw persoonlijke bestanden doorlopend beschermen en zelfs veilig een back-up maken van uw data naar de cloud.

Koop
AlienRespawn Premium voor completere bescherming
  • Maak een volledige back-up van het systeem (met inbegrip van applicaties en instellingen)
  • Maak doorlopend back-ups van bestanden om dataverlies te beperken
  • Voeg meerdere back-ups samen en archiveer oude back-ups
  • Back-up en herstel van bestanden op basis van bestandstype

AlienRespawn

Opmerking: de Premium versie is alleen voor lokale back-up (op een harde schijf of een USB-station) en omvat geen cloudstorage. De optie Cloud Storage is een aparte optie die kan worden gebruikt om een online back-up te maken van uw persoonlijke data. Hiervoor is de Premium versie niet nodig. Internettoegang is vereist om gebruik te kunnen maken van de optie Cloud Storage.

Koop Cloud Storage voor de ultieme bescherming van uw belangrijke bestanden

• Maak doorlopend back-ups van uw bestanden naar de cloud (online)
  • Bewaar meerdere versies van uw bestanden
  • Zet bestanden terug vanuit de cloud
  • Gebruik al deze functies met de Basic of Premium versie
  • Kies uit 10 GB online storage tot maximaal 1 TB!

AlienRespawn

Meer over de AlienRespawn Cloud Storage optie
  • Het maken van een back-up naar de cloud is een geweldige manier om ervoor te zorgen dat uw meest kostbare persoonlijke, financiële en werkbestanden veilig zijn beschermd in de cloud voor het geval dat uw systeem is zoekgeraakt of niet toegankelijk is.
  • Wanneer u een back-up naar de cloud maakt, kunt u de bestanden terugzetten naar hetzelfde systeem als u ze verliest of migreert naar een nieuw Dell systeem. U kunt er ook voor kiezen om de meest recente of oudere versies van uw bestanden terug te zetten, omdat meerdere recente versies worden bewaard. Van de data die u selecteert kan een back-up naar de cloud worden gemaakt: op aanvraag, volgens een schema of doorlopend.
  • Door de aankoop van één van onze Cloud Storage opties (variërend van 10 GB tot 1 TB) vanuit de AlienRespawn applicatie, kunt u doorlopend of volgens een schema back-ups maken van uw bestanden naar de cloud.
  • Beveiliging van uw data in de cloud is van vitaal belang. Met de optie Cloud Storage zijn uw data beschermd met 448-bits blowfish-codering voordat ze online worden verzonden en nogmaals op de cloudstorageserver, zodat u erop kunt vertrouwen dat uw data niet in gevaar worden gebracht.

AlienRespawn Premium of Cloud Storage kopen

Klik via het Home-scherm van AlienRespawn op de juiste upgradelink om door de voordelen en het aanschafproces heen te gaan.

We accepteren de meeste betalingstypen, waaronder creditcards (Visa, Visa Dankort, Visa Carte Bleue, MasterCard, Amex, JCB), PayPal, bankoverschrijving (lokale bankrekeningen in: Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk, Frankrijk, IPS (Chinese debetkaarten, 33 opties)) evenals vele andere regionale opties.