AlienRespawn Premium en Cloud

AlienRespawn biedt een indrukwekkende hoeveelheid tools voor het beschermen en herstellen van uw computer. Met deze extra functies kunt u back-ups maken van uw volledige systeem, inclusief uw applicaties en instellingen, en uw persoonlijke bestanden blijven beschermen.

Met AlienRespawn Premium kunt u:

• een volledige back-up maken van het systeem (inclusief applicaties en instellingen)
  • doorlopend back-ups maken van bestanden om dataverlies te beperken
  • meerdere back-ups samenvoegen en oude back-ups archiveren
  • Back-up en recovery uitvoeren voor bestanden op basis van bestandstype

AlienRespawn

Let op: De Premium-versie is alleen bedoeld voor lokale back-ups (op een harde schijf of een USB-stick).

Let op : De AlienRespawn Cloud service wordt uitgefaseerd, en er worden geen nieuwe abonnementen meer afgesloten. Als u AlienRespawn Cloud abonnee bent, ontvangt u aankondigingen van belangrijke services op uw e-mailadres dat is geregistreerd bij de service. Bekijk de veelgestelde vragen over de buitengebruikstelling van Cloud voor meer informatie.

AlienRespawn