Geninstaller Linux

Har du brug for at geninstallere operativsystemet på din pc?

Brug Dell OS Recovery Tool til at oprette et USB-genoprettelsesdrev, som du kan bruge til at geninstallere den version af Windows eller Linux, der fulgte med pc'en.

Nedenfor finder du et link til download af Dell OS Recovery Tool baseret på din operativsystemarkitektur.

Kunne ikke downloades med Windows 10 S
Vi har registreret, at din pc kører Windows 10 S, som ikke understøtter download af Dell OS Recovery Tool. Du bedes prøve igen med en pc, der kører Windows 7, 8.1 eller 10.

Sådan fungerer det:

1. Download og installer Dell OS Recovery Tool. Bemærk, at dette kræver, at version 4.8 af Microsoft .NET Framework som minimum er installeret på computeren.
  2. Start værktøjet, og indtast servicekoden for den enhed, der skal geninstallere operativsystemet.
  3. Vælg det operativsystem, du vil installere. OS Recovery Tool opretter dit genoprettelsesdrev.
  4. Installer operativsystemet vha. det nyoprettede genoprettelsesdrev. Dette fjerner al data og software fra harddisken og gendanner det fabriksinstallerede operativsystem.

Bemærk: Hvis KB5025885 er installeret på systemet, og du har tilføjet de manuelle trin som anbefalet af Microsoft-sikkerhedsmeddelelsen, kan Dell OSRI (streaming og ISO-download) muligvis ikke starte korrekt. Du kan finde flere oplysninger om påvirkning ved geninstallation af Windows ved at læse artiklen.