• Afgiv ordrer hurtigt og nemt
  • Se ordrer og spor status for din forsendelse
  • Opret og få adgang til en liste med dine produkter
  • Administrer dine Dell EMC-websteder, -produkter og -kontaktpersoner på produktniveau ved hjælp af Company Administration (Virksomhedsadministration).

Find servicekoden for din stationære Dell-pc eller all-in-one-computer

Dell bruger produkt-id'er som f.eks. servicekode, ekspresservicenummer eller serienummer til at få adgang til produktoplysninger som f.eks. tekniske specifikationer, dokumentation og garanti. Få personaliserede supportmuligheder ved at identificere dit Dell-produkt ved hjælp af servicekoden, ekspresservicenummeret eller serienummeret.

• Servicekoden er en syvcifret alfanumerisk kode.
  • Ekspresservicenummeret er en 10- til 11-cifret numerisk version af en servicekode.

BEMÆRK: Dell-tilbehør og -enheder som f.eks. tastatur, mus, headset og ekstern harddisk har ikke en servicekode eller ekspresservicenummer. Identificer dette tilbehør og disse enheder ved hjælp af modelnummeret på Dell.com/support for at få adgang til produktdokumentation. Dells tekniske support kan identificere sådanne produkter ved hjælp af Dell-ordrenummeret. Få mere at vide om, hvordan du finder servicekoden på en Dell-skærm eller servicekoden på en Dell-dockingstation.

Metode 1: Sådan bruger du servicekodeetiketten

På stationære Dell-pc'er eller all-in-one-computere findes etiketten med servicekoden eller ekspresservicenummeret på toppanelet, sidepanelet eller bagpanelet.

Eksempel på etiket med servicekode eller ekspresservicenummer

Metode 2: Sådan bruger du SupportAssist-appen

På Windows-enheder skal du bruge SupportAssist-appen til automatisk at scanne din Dell-computer og identificere servicekoden.

1. Klik på Start.
  2. Søg efter og åbn SupportAssist-appen.
  3. Servicekoden findes øverst til højre i SupportAssist-appen.

Servicekoden til den stationære pc i SupportAssist-appen

Metode 3: Sådan bruger du BIOS-grænsefladen

Servicekoden er tilgængelig i BIOS eller UEFI på Dell-computere.

1. Tænd eller genstart computeren.
  2. Tryk på F2-tasten flere gange, når skærmen med Dell-logoet vises, for at få adgang til BIOS- eller UEFI-grænsefladen.
  3. Servicekoden findes i afsnittet Systemoplysninger eller Oversigt.
    BEMÆRK: BIOS- eller UEFI-grænsefladen kan variere på din stationære Dell-pc. Hvis du vil vide mere om, hvordan du navigerer i BIOS, kan du se brugervejledningen til den stationære Dell-pc.

Metode 4: Sådan bruger du kommandolinjen

Servicekoden kan identificeres ved at køre en simpel kommandolinjeinstruktion på stationære pc'er, der kører et Windows- eller Linux-operativsystem.

Sådan finder du servicekoden ved hjælp af Windows-kommandoprompten

1. Klik på Start, og søg efter kommandoprompt eller cmd.
  2. Åbn Kommandoprompt-programmet.
  3. For at hente servicekoden skal du indtaste wmic bios get serialnumber og trykke på Enter.

Servicekode for den stationære pc via Windows-kommandoprompt

Sådan finder du servicekoden ved hjælp af Linux-terminalen

1. Åbn terminalen ved hjælp af tastaturgenvejen CTRL + ALT + T.
  2. For at hente servicekoden skal du indtaste sudo dmidecode -s system-serial-number og trykke på Enter.
    BEMÆRK: For at køre en sudo-kommando skal du logge på som superbruger eller administrator. Når du bliver bedt om det, skal du indtaste administratoradgangskoden.
Et billede af terminalvinduet i Ubuntu

Videoressourcer

How To Locate Your Service Tag

This video provides instructions on how to find the service tag on a laptop or desktop computer. For laptops, the tag is located underneath the system, while for desktops, it is located on the back of the chassis. Alternatively, the "Command Prompt" can be used to find the tag. The reader is asked to provide their service tag to receive further assistance.

Andre ressourcer

Bruger
Min konto
Log på din Dell-konto for at afgive ordrer, spore forsendelsesstatus, få belønninger kun for medlemmer samt oprette og få adgang til en liste over dine Dell-produkter.
Udklipsholderbemærkninger
Registrering af Dell-produkt (på engelsk)
Registrer dit Dell-produkt for at få hurtig og effektiv support, kritiske produktopdateringer, hurtig diagnosticering og meget mere.
Garanti
Garanti og overdragelse af ejerskab (på engelsk)
Har du flyttet produktet til en ny placering, eller har du brug for at opdatere ejerskabet af dit Dell-produkt?
Enhedsskrivebord
Mine produkter og services
Mine produkter og services hjælper dig med at administrere alle dine Dell-produkter og supportservices på ét sted.