Muiden kuin Dellin tuotemerkillä myytävien tuotteiden tuki

Dellin tukipalvelut voivat vaihdella tuotteen mukaan, mutta yleensä Dell ei anna teknistä tukea muiden kuin Dellin valmistamille tuotteille. Jos tarvitset teknistä tukea muun valmistajan kuin Dellin tuotteelle (kolmannen osapuolen ohjelmisto, elektroniikka tai oheislaitteet), ota yhteys valmistajaan tai palveluntarjoajaan. Alla on linkkejä valmistajien verkkosivustoihin.

Lisätietoja Dellin käytännöistä on Dellin myyntiehdoissa.

PC:n oheislaitteet (mm. muisti, näppäimistö, hiiret ja akut)

Tietoturvaohjelmistot

Verkot (langaton, kiinteä, puhelin)

Käyttöjärjestelmät

Yritys- ja toimisto-ohjelmistot

Digitaalikamerat

Pelit: PC ja konsoli

Kämmentietokoneet ja tablet-tietokoneet

MP3

Tulostimet

Näytöt ja projektorit

Televisiot ja kotiteatteri
CD/DVD-levyt, tallennus ja media

Yritystuotteet (palvelimet, tallennus ja ohjelmistot)

GPS

Internet ja mobiililaajakaista