Palvelinten ja tallennuksen käyttöjärjestelmätuki

Microsoft Windows Server -käyttöjärjestelmän tuki

Dell tekee säännöllisesti yhteistyötä Microsoftin kanssa varmistaakseen Dell PowerEdge -palvelimissa toimivien Microsoft-käyttöjärjestelmien yhdenmukaisen ja luotettavan toiminnan.
Saat lisätietoja tiettyjen PowerEdge-mallien tukemista Microsoft Server -käyttöjärjestelmistä napsauttamalla tätä .

Tarvitsetko apua oikean käyttöjärjestelmäversion valitsemisessa palvelimeesi? Kokeile Microsoft Server -käyttöjärjestelmäopastamme täällä .

Saat Microsoft Server -käyttöjärjestelmiin liittyviä vianmääritystietoja napsauttamalla tätä.

Linux OS -tuki

Dellillä on runsaasti Linux-osaamista omien Linux-insinööriensä ja teknisten Linux-tukitiimien ansiosta. Dellin ja Linux-kumppaneiden välillä solmitut yhteistyötukisopimukset mahdollistavat useiden Linux-versioiden tukemisen. Tukenasi ovat tietämyskannan artikkelit (englanniksi).

Dellin suora käyttöjärjestelmätuki

Dell huolehtii kaikesta laitteisto- ja käyttöjärjestelmäongelmien hallinnasta, mutta siirtää ongelmat tarvittaessa kumppanin käsiteltäviksi.

Dellin ja kumppanin yhteinen käyttöjärjestelmätuki

Dell huolehtii kaikesta laitteisto-ongelmien hallinnasta ja tarjoaa tukea (katso lisätietoja tästä) yhdessä Oraclen kanssa Oracle Linux- / Oracle VM -järjestelmiin ja yhdessä Canonicalin kanssa Ubuntu-järjestelmiin. Asiakkaat voivat silti ottaa yhteyttä Dellin tukipalveluihin tukea varten.

Kumppaneiden laitteistoyhteensopivuusluettelot

Kumppanitukisopimukset ja -tilaukset ovat saatavissa Ohjelmistot ja oheislaitteet -organisaatiomme kautta (löytyy täältä) (ei koske Asianuxia).

Huomautus: Tiedämme, että CentOS-käyttöjärjestelmää käytetään paljon Dell-järjestelmissä ja että käyttöjärjestelmä on Dellin tukeman Red Hat Enterprise Linux -käyttöjärjestelmän yhteisössä kehitetty johdannainen. Tälle käyttöjärjestelmälle saa tukea suoraan CentOS-yhteisöstä. Siirry kyseiseen verkkosivustoon tästä.

Virtualisointiohjelmien tuki

Lisätietoja Microsoft Hyper-V- ja Red Hat Enterprise -virtualisoinnista on käyttöjärjestelmätukea koskevassa osassa edellä.
  • Napsauttamalla tätä voit tarkastella VMware ESXi -käyttöönotto-oppaita.
  • Napsauttamalla tätä voit tarkastella VMware-laitteisto-yhteensopivuusluetteloa.
  • Napsauttamalla tätä voit tarkastella XenServer-laitteisto-yhteensopivuusluetteloa.