Tablet-tietokoneet

Onnittelut Dell-järjestelmän ostamisesta.

Tutustu alla laajan tietämyskantamme sisältöön, josta saat apua uuden tuotteesi määrittämiseen.

Käyttöönotto ja päivitykset
Pidä järjestelmäsi ajan tasalla hankkimalla ohjelmistojen ja ohjainten uusimmat versiot

Pidä yhteyttä
Dellin käyttöönottoa koskevien yksityiskohtaisten ohjeiden avulla saat laitteistosi nopeasti käyttökuntoon.

Muita hyödyllisiä toimintoja:

Vahvista tilisi

Vahvistamalla Dell-tilisi tiedot saat yksilöllistä tukea heti, kun kytket järjestelmääsi virran.

Vianmääritysapu

Liity yhteisöömme

Ostamalla Dell-järjestelmän liityt muiden Dellin tuotteita omistavien, kokemuksensa ja tietämyksensä kanssasi mielellään jakavien käyttäjien laajaan ja ystävälliseen yhteisöön.

• Ota Dell Venue -tablet-tietokone käyttöön
  • Video: Ota käyttöön Android-käyttöjärjestelmään perustuva Dell Venue -tablet-tietokone
    Napsauta tätä

• Määritä Venue-tablet-tietokone Windows 8 -käyttöön
  • Määritä Venue-tablet-tietokone Windows 8 -käyttöön (englanniksi)
    Napsauta tätä