Yhteystiedot

Premier-sisäänkirjaus

Ohjaimien ohje

Mikä on ohjain?

Ohjain on pieni ohjelma, jonka avulla Microsoft® Windows® (tai jokin muu käyttöjärjestelmä) pystyy ohjaamaan järjestelmäsi laitteistoa. Laitteet, kuten näytönohjaimet, äänikortit ja modeemit, tarvitsevat ohjaimia, jotta ne toimivat oikein Windowsin kanssa.

Lisätietoja saat seuraavasta artikkelista:

Lataaminen ja asentaminen

Dellin tuotteiden ohjaimia voi ladata veloituksetta Ohjaimet ja ladattavat tiedostot -sivustosta.

Lisätietoja ohjainten päivittämisestä on sivulla Usein kysyttyjä kysymyksiä – Ohjaimet ja ladattavat tiedostot

Ohjaimet yritysten palvelimille sekä tallennus- ja verkkoratkaisuille

Dell-ohjainten ja -laiteohjelmistojen päivitysstrategiat palvelimille sekä tallennus- ja verkkoratkaisuille

Dell Download Manager

Dell Download Manager on Dellin tarjoama sovellus, joka nopeuttaa ja parantaa tiedostojen lataamista tietokoneeseen.

Tutustu Dell Download Manageriin liittyviin usein kysyttyihin kysymyksiin.

Ohjainten asentamisen järjestys

Kun olet asentanut Windowsin uudelleen, asenna ohjaimet luettelon järjestyksen mukaan. Kaikki laitteet eivät ehkä toimi oikein, jos ohjaimet asennetaan väärässä järjestyksessä. Katso Ohjainten asentaminen oikeassa järjestyksessä -artikkeli.

Huomautus: kun päivität ohjaimia, järjestystä ei tarvitse noudattaa.

Ohjaimet tarkistuksen perusteella

Jos käytät tarkistusapuohjelmaa, Dell-tietokoneestasi tarkistetaan olemassa olevat ohjaimet käyttöjärjestelmän mukaan. Kun tarkistus on valmis, Ohjaimet tarkistuksen perusteella -toiminto esittää suositellut, päivittämistä kaipaavat ohjaimet luettelona. Saat lisätietoja napsauttamalla tätä.

Ohjaimet tunnuksen perusteella

Kun annat palvelutunnuksen, Ohjaimet tunnuksen perusteella -toiminto voi hakea luettelon tehtaalla asennetuista ohjaimista sekä tiedot tuotteen uusimmista ohjainsuosituksista.