Lisävarusteet, oheislaitteet ja tablet-tietokoneet

Palvelutunnuksen etsiminen Dellin oheislaitteesta, lisävarusteesta tai kämmenlaitteesta.

Dell-palvelutunnus on seitsemän merkin pituinen tunniste, joka yksilöi tuotteen. Palvelutunnuksen lisäksi tuotteella on pikahuoltokoodi, joka on palvelutunnuksen 10-numeroinen versio. Se voidaan kirjoittaa puhelimeen puhelunohjausta varten. Useimmissa Dellin tuotteissa on palvelutunnus, mutta joissakin lisävarusteissa ja oheislaitteissa sitä ei ole. Yleissääntö on, että pöytätietokoneissa, kannettavissa tietokoneissa, palvelimissa, tallennuslaitteissa, tulostimissa ja mobiililaitteissa (kuten puhelimissa ja tablet-tietokoneissa) on palvelutunnus.

Muita Dellin tuotteita, joissa on palvelutunnus, ovat projektorit, suuret teräväpiirtoiset näytöt, Axim-kämmenlaitteet sekä Dellin älypuhelimet ja tablet-tietokoneet.

Android-pohjaisissa Dell Venue 7- ja 8-tablet-tietokoneissa palvelutunnus on Asetuksissa Tietoja tablet-tietokoneesta  -kohdassa. Palvelutunnus on viimeisessä kentässä.

Palvelutunnus ja pikahuoltokoodi ovat myös alareunassa olevassa tarrassa (kuva 1).

Tablet-st

Kuva 1: palvelutunnisteen ja pikahuoltokoodin sijainti (merkitty sinisellä pisteellä).

_________________________________________________________________________________________________________

Löydät Dell Venue 11 Pron palvelutunnuksen artikkelin yläosassa olevan linkin avulla, kunhan luet tätä Windowsissa tablet-tietokoneella. Jos et pysty kytkemään tablet-tietokonetta päälle ja käyttämään Windowsia, löydät palvelutunnuksen tablet-tietokoneen takakannesta.

Avaa joustava muovikansi tablet-tietokoneen takaa vetämällä sitä ylöspäin ja taakse.

Venue 11 Pron palvelutunnus ja pikahuoltokoodi näkyvät kannen alla olevassa paneelissa ylävasemmalla tai yläoikealla.

Venue 11 Pro

Venue 11 Pro

_________________________________________________________________________________________________________

Tietyissä tablet-tietokoneissa palvelutunnuksen numero on SIM- tai SD-korttipaikan peittävässä luukussa.

streak10st

xps10

• Palvelutunnistetarra sijaitsee Dell XPS 10:n etupaneelin takana alareunassa.

• Dell XPS 18:ssa palvelutunnuksen numero on taitettavan tukijalan sisäpuolella.

Yleissääntö on, että näissä laitteissa on muutamia todennäköisiä sijainteja palvelutunnukselle. Näitä ovat projektorin tai näytön taka- tai alaosa, näytön tai tablet-tietokoneen alareuna, kannettavan laitteen akkulokeron sisäosa tai SIM-kortin tai muistikortin kannen sisäosa.

Kannettavat oheislaitteet

Projektorien palvelutunnustarra voi olla ala- tai takaosan liitinpaneelissa.

Kannettavat oheislaitteet

Jos näytössä on palvelutunnus, se on näytön takaosassa. Useimmissa Dellin näytöissä ei kuitenkaan ole palvelutunnusta.