Palvelimet ja tallennusjärjestelmät

Palvelutunnuksen etsiminen Dell-palvelimesta tai -tallennusjärjestelmästä.

Dell-palvelutunnus on seitsemän merkin pituinen tunniste, joka yksilöi tuotteen. Palvelutunnuksen lisäksi tuotteella on pikahuoltokoodi, joka on palvelutunnuksen 10-numeroinen versio. Se voidaan kirjoittaa puhelimeen puhelunohjausta varten. Useimmissa Dellin tuotteissa on palvelutunnus, mutta joissakin lisävarusteissa ja oheislaitteissa sitä ei ole. Yleissääntö on, että pöytätietokoneissa, kannettavissa tietokoneissa, palvelimissa, tallennuslaitteissa, tulostimissa ja mobiililaitteissa (kuten puhelimissa ja tablet-tietokoneissa) on palvelutunnus.

Suuryritysten palvelin- ja tallennusjärjestelmiin kuuluvat nämä mallinimet: PowerEdge Server, PowerVault ja DellEMC Storage.

Palvelutunnustarra on tavallisesti kotelon takapaneelissa.

Palvelimet ja tallennusjärjestelmät