Sovellukset ja ohjelmistot

Dell-tietokoneeseen asennetut sovellukset ja ohjelmistot on suunniteltu helpottamaan elämääsi. Sovellus- ja ohjelmistotuestamme saat ongelmatilanteessa ratkaisuehdotuksia. Selaa asiantuntijoiden kirjoittamia artikkeleita ja mukauta Dell-laitteesi toimimaan haluamallasi tavalla.

Microsoftin ohjelmistot

Etsitkö Microsoft Windowsia koskevaa tukea?
Valitse Windows-käyttöjärjestelmä napsauttamalla tätä

Dellin tukemat käyttöjärjestelmät
Napsauttamalla tätä voit tarkistaa, mitä käyttöjärjestelmiä Dell-järjestelmäsi tukee

Internet-selainongelmien vianmääritys

Dropbox

Dellin ohjelmistot

My Dell (Dell Support Center)

Dell DataSafe Local

Hanki kolmannen osapuolen ohjelmistojen tuki kumppaneidemme avulla
Napsauta tätä

Enterprise Resource Center -sivustossamme saat suuryrityksille tarkoitettua tukea