Dell Backup and Recovery Premium

Dell Backup and Recoveryn Premium- ja pilviversio

Saat käyttöösi laajan valikoiman työkaluja tietokoneen suojaamista ja palauttamista varten, kun päivität Dell Backup and Recoveryn. Nämä lisätoiminnot auttavat varmuuskopioimaan koko järjestelmän, myös sen sovellukset ja asetukset, suojaamaan henkilökohtaisia tiedostoja ja varmuuskopioimaan tietoja turvallisesti pilveen.

Hanki kattava suoja ja osta Dell Backup and Recovery Premium
  • Luo täydellinen järjestelmän varmuuskopio (joka sisältää myös sovellukset ja asetukset)
  • Minimoi tietojen menetys varmuuskopioimalla tiedostoja jatkuvasti
  • Yhdistä useita varmuuskopioita ja arkistoi vanhat varmuuskopiot
  • Varmuuskopioi ja palauta tiedostoja tyypin perusteella

Järjestelmän varmuuskopiointi

Huomautus: Premium-versio on tarkoitettu vain paikallista varmuuskopiointia varten (kiintolevylle tai USB-asemaan). Se ei sisällä pilvitallennusta. Cloud Storage on erillinen vaihtoehto, jolla voidaan varmuuskopioida henkilökohtaiset tiedot verkkoon. Se edellytä Premium-versiota. Cloud Storage -vaihtoehdon käyttöön tarvitaan Internet-yhteys.

Suojaa tärkeitä tiedostojasi hankkimalla Cloud Storage
  • Hanki tiedostoille jatkuva suoja varmuuskopioimalla tiedostot pilveen (verkkoon)
  • Säilytä tiedostoista useita versioita
  • Palauta tiedostoja pilvestä
  • Voit käyttää kaikkia näitä ominaisuuksia Basic- ja Premium-versioissa
  • Voit valita verkkotallennustilaa 10 gigatavusta teratavuun!

Suljettu varmuuskopiointi

Lisätietoja Dell Backup and Recoveryn Cloud Storage -vaihtoehdosta
  • Varmuuskopiointi pilveen on erinomainen tapa varmistaa, että arvokkaat henkilökohtaiset, taloudelliset ja työhön liittyvät tiedostot on suojattu kunnolla, jos järjestelmä katoaa tai se ei ole käytettävissä.
  • Varmuuskopioimalla tiedostot pilveen voit palauttaa järjestelmään siinä aiemmin olleet tiedostot tai siirtää tiedostot uuteen Dell-järjestelmään, jos tiedostot menetetään. Voit myös halutessasi palauttaa tiedostojen uusimman version tai vanhempia versioita, sillä niistä säilytetään useita versioita. Valitsemasi tiedot voidaan tämän jälkeen varmuuskopioida pilveen. Varmuuskopiointi voidaan suorittaa haluttuna ajankohtana, aikataulun mukaan tai jatkuvasti.
  • Kun hankit Dellin Cloud Storage -vaihtoehdon (esimerkiksi 10 Gt tai teratavuun) Dell Backup and Recovery -sovellukseen, voit varmuuskopioida tiedostot pilveen jatkuvasti tai aikataulutetusti.
  • Kun tiedot siirretään pilveen, tietoturva on elintärkeää. Cloud Storage -vaihtoehto salaa tietosi 448-bittisellä Blowfish-salauksella ennen lähettämistä verkkoon ja uudelleen pilvipalvelmella. Voit olla varma siitä, että tietosi eivät vaarannu.

Dell Backup and Recovery Premiumin tai Cloud Storagen hankkiminen

Valitse aloitusnäytöltä Dell Backup and Recovery -sovellus, napsauta haluamaasi päivityslinkkiä ja noudata tutustuttamis- ja hankintaprosessin ohjeita.

Hyväksymme useimmat maksutyypit. Esimerkkejä: luottokortit (Visa, Visa Dankort, Visa Carte Bleue, MasterCard, Amex, JCB), Paypal, tilisiirto (paikalliset pankkitilit Saksassa, Sveitsissä, Itävallassa, Ranskassa), IPS (33 kiinalaista pankkikorttivaihtoehtoa) ja muut paikalliset vaihtoehdot.