Dell DataSafe Online

Dell™ DataSafe Online -palvelun ilmoitus

Dell DataSafe Online -palvelu on lopetettu 11. heinäkuuta 2015. Kaikkien nykyisten asiakkaiden tilausten umpeutumispäivämäärä on mennyt, joten heidän tietonsa poistetaan pysyvästi Dell ™ DataSafe Online -järjestelmästä 30 päivän kuluessa tilauksen umpeutumisesta.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Kysymys: milloin Dell DataSafe Online -palveluun tallennettujen tietojeni käyttöoikeus päättyy?
Vastaus: mitkään Dell DataSafe Online -palveluun tallennetut tiedot eivät ole enää käytettävissä.

Kysymys: miten voin hakea omat tietoni talteen?

Vastaus: tietoja ei voi enää hakea, kun tilin umpeutumisesta on kulunut 30 päivää.

Kysymys: mitä tiedoilleni tapahtuu, kun en voi enää käyttää tiliäni?

Vastaus: Dell DataSafe Online -palvelu lopetettiin 11. heinäkuuta 2015, joten se ei ole enää käytettävissä.
Kaikki Dell DataSafe Online -järjestelmään tallennetut tiedot poistetaan.

Kysymys: mitä tapahtuu, jos en hae omia tietojani tilin umpeutumiseen mennessä?
Vastaus: tiedot ovat haettavissa talteen vähintään 30 päivän ajan tilin umpeutumisen jälkeen. Tämän jälkeen tiedot poistetaan järjestelmästä.

Kysymys: suositteletteko joitakin muita varmuuskopiointivaihtoehtoja?

Vastaus: Varmuuskopiointiratkaisuja on yleisesti saatavilla. McAfee ja muut virustorjuntapalvelut tarjoavat varmuuskopiointitoimintoja tuotteissaan. Lisäksi Windows 7 ja tätä uudemmat Windows-versiot sisältävät varmuuskopiointitoiminnon.

Kysymys: voinko säilyttää nykyisen Dell DataSafe Online -tilini?
Vastaus:
Dell lopettaa tämän ohjelman lopullisesti, joten tilejä ei voi uusia tai jatkaa,