My Dell

Kaikki tarvitsemasi tuki ja tiedot kätevästi yhdestä paikasta

My Dell, aiemmalta nimeltään Dell Support Center, on automaattinen tekninen tuki, jonka avulla ongelmien ratkaiseminen ja ennaltaehkäisy on entistä helpompaa. Sovellus on helppokäyttöinen tarjoaa resursseja, joiden avulla pystyt ylläpitämään laitettasi varmoin ottein.

Lataa My Dell

My Dell on asennettu valmiiksi kaikkiin uusiin Dell-laitteisiin. Sovelluksen ominaisuuksia:

• My Dell antaa neuvoja ja ilmoittaa ongelmista ennen niiden ilmenemistä ja tarjoaa työkaluja ongelmien korjaamiseen.
  • Tärkeät asiakirjat, kuvat ja mediatiedostot ovat suojassa Dell Backup and Recovery Managerin joustavan, automaattisen varmuuskopioinnin ja palautuksen avulla.
  • Dellin tuki, takuutiedot ja palvelut säästävät aikaa ja vaivaa.

Jos laitteeseesi ei ole asennettu valmiiksi My Delliä tai haluat asentaa My Dellin uudelleen, varmista että laite vastaa vähimmäisvaatimuksia ja seuraa sitten alla olevia ohjeita.

My Dell

Järjestelmän vähimmäisvaatimukset

• Käyttöjärjestelmä: Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
  • Suoritin: vähintään 1,33 gigahertsiä (GHz)
  • Muisti: 512 megatavua (Mt)
  • Kiintolevy: 512 megatavua (Mt)
  • Näyttö: näytön tarkkuus 1 024 X 768, 16 bitin tila
  • Yhteydet: edellyttää Internet-yhteyttä
  • Järjestelmänvalvojan oikeudet

My Dellin asentaminen

• Lataa My Dell ja suorita ohjelma.
  • Jos sinulta kysytään, saako ohjelma tehdä muutoksia tietokoneeseesi, valitse Kyllä.
  • My Dellin asennusikkuna avautuu, ja näet asennuksen edistymisen.
  • Kun My Dellin asennus on ohi, valitse Valmis.
  • Avaa My Dell napsauttamalla Aloita, kirjoittamalla hakukenttään My Dell ja napsauttamalla tämän jälkeen My Dell -kuvaketta. (Kuvakkeessa on valkoinen jakoavain sinisessä ympyrässä.)
  • Valitse My Dellin asetusvalikosta molemmat valintaruudut ja valitse sitten OK. Näin Dell pystyy tarjoamaan automaattisia ohjelmistopäivityksiä ja antamaan henkilökohtaista tukea keräämällä järjestelmätietoja. Jos asennat My Dellin uudelleen tai päivität sitä, sinulta ei enää kysytä päivityksistä ja ilmoituksista.

Huomautus:
    Voit käyttää My Delliä antamatta Dellille lupaa palvelutunnuksen tallentamiseen ja järjestelmän kokoonpanotietojen keräämiseen, mutta tällöin et voi hyödyntää puhelin- tai chat-tukea, muokattuja päivityksiä ja laitteesi laitteisto- ja ohjelmistotyökaluja. Voit muuttaa käyttötietoja ja palvelutunnuksen asetuksia milloin tahansa My Dell -sovelluksen Asetukset-valikosta.

• My Dell tunnistaa automaattisesti palvelutunnisteen, pikahuoltokoodin ja takuun tilan.

My Dellin uudet ominaisuudet

My Dell tarjoaa yksilöllisiä tukiresursseja ja työkaluja, joiden avulla voit ratkaista nykyisiä ongelmia ja ehkäistä uusia.

• Ennakoivat ilmoitukset: Automaattiset päivitykset ja ilmoitukset auttavat pitämään järjestelmän ajan tasalla ja tehokkaana. My Dell tunnistaa, kun olet yhteydessä Internetiin, ja tarkistaa automaattisesti ohjelmistopäivitykset, ohjaimien päivitykset ja laitteen korjaustiedostot.
    • Parannettu vianmääritys: My Dell sisältää vianmääritykseen ja diagnosointiin käytettävän PC Checkup -työkalun, joka tarkistaa ja testaa järjestelmän laitteet. PC Checkup tarjoaa yleisten kokoonpano-ongelmien automaattisen korjauksen ja yksityiskohtaisia raportteja, joiden avulla Dellin teknikot pystyvät ratkaisemaan ongelmat nopeasti. PC Checkup tarkistaa laitteiston kerran kuukaudessa. Voit kuitenkin muokata Asetukset-valikosta, kuinka usein tarkistus suoritetaan, tai käynnistää sen manuaalisesti.
    • Tekniset asiantuntijat: My Dellin avulla voit valita tarpeisiisi sopivan vaihtoehdon: verkkotuen, chatin tai puhelun asiakastuen edustajan kanssa.
    • Mukautettu tuki: My Dell tunnistaa palvelutunnuksen numeron, tietokoneen mallinumeron, pikahuoltokoodin sekä takuun tiedot. Tämän ansiosta saat tukiartikkeleita, oppaita, ohjaimia, päivityksiä ja virheiden korjauksia, jotka ovat tärkeitä laitteiston ja ohjelmiston kannalta.

My Dell

My Dell

Muita tukiresursseja

Dell ja yksityisyydensuoja

Dell kerää ainoastaan My Delliin liittyviä tietoja, ei esimerkiksi Internetin käyttötietoja tai henkilökohtaisia tiedostoja. Emme myöskään myy My Dellillä kerättyjä tietoja tai muulla tavalla paljasta tietoja kaupallisiin tarkoituksiin. Lisätietoja saat tutustumalla Dellin tietosuojakäytäntöön.