Dell SupportAssist -tuki PC- ja tablet-koneille

Ennakoiva automaattinen tuki

Dell ymmärtää, että asiakkailla on tärkeämpääkin tekemistä kuin ongelmien vianmääritys. Tästä syystä Dell on tuonut markkinoille PC- ja tablet-tietokoneiden SupportAssist-tekniikan, joka on alan ensimmäinen automaattinen ennakoiva tukijärjestelmä.

SupportAssist tarkistaa ennakoivasti järjestelmän laitteiston ja ohjelmistot. Kun ongelma on tunnistettu, järjestelmän tarvittavat tilatiedot lähetetään Dellille ja vianmääritys voi alkaa. Dell käynnistää ratkaisun hakemisen ottamalla asiakkaaseen yhteyttä, mikä estää ongelmien muuttumisen kalliiksi.

Itse asiassa ulkopuolisen laboratorion suorittamissa testeissä todettiin, että ProSupport Plus ja SupportAssist ratkaisevat ongelmia kilpailijoita nopeammin. Tulokset ovat seuraavat:*

• 58 %:n vähennys huoltokäynneissä
  • 84 %:n vähennys puhelintuen käytössä
*Lähde: kolmannen osapuolen laboratoriotestit Principled Technologiesin suorittamana (Tech Support -prosessin vertailu HP:n ja Lenovon ratkaisuihin), lokakuu 2014. Näytä koko raportti (englanniksi).

Aloittaminen
SupportAssist on nyt asennettu valmiiksi kaikkiin uusiin Dell-laitteisiin, joissa on Windows-käyttöjärjestelmä, ja löytyy Käynnistä -valikonKaikki ohjelmat -luettelon Dell-kansiosta. Jos se ei ole esiasennettuna, toimi alla olevien asennusohjeiden mukaan:

Henkilökohtaisten laitteiden hallinta:
Olipa henkilökohtaisia laitteita yksi tai useampi, SupportAssist voi helpottaa hallintaa ilmoittamalla kunkin yksittäisen laitteen ongelmista tai kyseisen laitteen tarvitsemista päivityksistä.

Lataa PC- ja tablet-tietokoneiden SupportAssist-tuki

Lisätietoja löydät käyttöoppaasta ja usein kysytyistä kysymyksistä (englanniksi).
Premium-tuen käyttäjillä on käytössään SupportAssist-tekniikan tarjoamat automaattinen ongelmien tunnistus, ilmoitukset ja tapausten luonti.

Yrityslaitteiden hallinta:

Yrityksillä tai järjestöillä, joilla on PC- ja tablet-tietokoneidensa hallintaan tarkoitettu ProSupport Plus -palvelu, on käytössään kaikki SupportAssist-toiminnot, kuten ennakoiva ongelmien tunnistus sekä akkujen ja kiintolevyjen vikaantumisen esto. Katso kattava toimintojen luettelo SupportAssist-esitteestä (englanniksi).

IT-osastot voivat siirtyä kätevään ja keskitettyyn hallintaan ottamalla organisaatioidensa laitteissa käyttöön yhteisen kokoonpanon ja hallitsemalla SupportAssist-ilmoituksia Dellin keskitetyllä TechDirect-tukityökalulla (englanniksi). Lisätietoja löydät käyttöönotto-oppaasta ja videoista (englanniksi).
Aloita lataamalla SupportAssist ja SupportAssist-agentti.

1. Lataa SupportAssist
2. Lataa SupportAssist Agent

Eikö yhtiöllä ole IT-osastoa? Loppukäyttäjät voivat hallita omien yksittäisten järjestelmiensä ilmoituksia. Lataa PC- ja tablet-tietokoneiden SupportAssist-tuki

Laitteiden vähimmäisvaatimukset:

• Käyttöjärjestelmä: Windows 10, Windows 8.1, Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
  • Suoritin: vähintään 1,33 gigahertsiä (GHz)
  • Muisti: 512 megatavua (Mt)
  • Kiintolevy: 512 megatavua (Mt)
  • Näyttö: näytön tarkkuus 1 024 X 768, 16 bitin tila
  • Yhteydet: edellyttää Internet-yhteyttä
  • Järjestelmänvalvojan oikeudet järjestelmään, johon sovellus on asennettu

SupportAssist-liittymä:

Alkunäyttö

Suojaus ja tietosuoja:
SupportAssist kerää järjestelmän tilaa koskevat tiedot ja asiakkaan antamat yhteystiedot vain rekisteröinnin yhteydessä. Dell kerää ainoastaan SupportAssistiin liittyviä tietoja, ei esimerkiksi Internetin käyttötietoja tai henkilökohtaisia tiedostoja. Dell ei myöskään myy SupportAssistilla kerättyjä tietoja tai muulla tavalla paljasta tietoja kaupallisiin tarkoituksiin. Lisätietoja löydät SupportAssistin usein kysytyistä kysymyksistä (englanniksi) ja Dellin tietosuojakäytännöstä.

Tukeeko järjestelmäsi palvelimia, tallennus- tai verkkolaitteita? Lisätietoja löydät SupportAssistin Enterprise Resource Center -sivulta.

Dellin SupportAssist-teknologiaan liittyvät tietämyskannan artikkelit: