• Tee tilauksia nopeasti ja helposti
  • Tarkastele tilauksia ja seuraa lähetyksen tilaa
  • Luo tuoteluettelo ja käytä sitä
  • Hallitse Dell EMC-sivustoja, tuotteita ja tuote-tason yhteystietoja yrityksen hallinnan avulla.

Palvelinkäyttöjärjestelmät

Microsoft Windows Server -käyttöjärjestelmän tuki

Dell Technologies tekee jatkuvaa yhteistyötä Microsoftin kanssa varmistaakseen PowerEdge -palvelimissa toimivien Microsoft Windows Server -käyttöjärjestelmien yhdenmukaisen ja luotettavan toiminnan.

Lisätietoja tiettyjen PowerEdge-mallien tukemista Microsoft Windows Server -käyttöjärjestelmästä on täällä: Dell PowerEdge/Microsoft Windows Server Operating System Support (LTSC) (englanniksi).

Katso Microsoft Windows Server -käyttöjärjestelmän vianmääritystiedot PowerEdge-palvelimien käyttöjärjestelmien tukikirjastosta.

Lisätietoja PowerEdge-palvelimen kanssa tilatuista Windows Server -käyttöjärjestelmälevyistä on artikkelissa Dell PowerEdge: Microsoft Windows Server -levyn / ISO-tiedoston lataaminen.

Linux-palvelinkäyttöjärjestelmän tuki

Dell Technologiesin palveluksessa olevat Linux-suunnittelijat ja teknisen tuen tiimit takaavat laajan osaamisen. Dell Technologiesin ja Linux-kumppaneiden välillä solmitut yhteistyötukisopimukset mahdollistavat useiden Linux-versioiden tukemisen.

Dell Technologiesin suora Linux-käyttöjärjestelmän tuki

Dell Technologies huolehtii kaikkien laitteisto- ja käyttöjärjestelmäongelmien hallinnasta, mutta ohjaa ongelmat tarvittaessa kumppanin käsiteltäviksi.

Dell Technologiesin ja kumppanien yhteistyössä toteutettu Linux-käyttöjärjestelmän tuki

Dell Technologies huolehtii kaikkien laitteisto-ongelmien hallinnasta ja tarjoaa tukea yhdessä Oraclen kanssa Oracle Linux- / Oracle VM -järjestelmille sekä yhdessä Canonicalin kanssa Ubuntu-käyttöjärjestelmille. Asiakkaat voivat silti ottaa yhteyttä tukipalveluihin.

Kumppaneiden laitteistoyhteensopivuusluettelot

Kumppanilaitteistojen yhteensopivuusluettelot PowerEdge-palvelimista, jotka ovat yhteensopivia kumppanien Linux-käyttöjärjestelmien kanssa.

Virtualisointiohjelmien tuki

Lisätietoja Microsoft Hyper-V:n ja Red Hat Enterprisen virtualisoinnista on edellä käyttöjärjestelmän tuen osiossa.

Lisätietoja virtualisointiratkaisuista ja yhteensopivuudesta Virtualisointiratkaisujen käyttöönotto-oppaat.

Muut resurssit

Verkkotuen kuvat
Palvelimen käyttöjärjestelmätuki
Etsi uusimmat käyttöjärjestelmät infrastruktuuritarpeisiisi.
Verkkotuen kuvat
OpenManagen ja Windowsin hallintakeskuksen integrointi
Hae hyödyllisiä tukiartikkeleita, oppaita, asiakirjoja ja muita tietoja OpenManagen ja Microsoft Windowsin hallintakeskuksen integroinnista.