Dell Backup and Recovery

Turvallinen, helppokäyttöinen ja luotettava tietosuoja

Dell Backup and Recovery on varmuuskopiointi- ja palautussovellus, joka on suunniteltu suojaamaan tärkeitä digitaalisia dokumentteja ja muistoja luotettavasti ja yksinkertaisesti.

Tietojen varmuuskopiointi Dell Backup and Recovery -sovelluksella suojaa seuraavilta:

• virushyökkäykset
  • tahattomat tiedostojen poistamiset
  • käyttöjärjestelmän tai ohjelmistojen turmeltuminen
  • laitteistovirheet*.
*Jos tiedot varmuuskopioidaan toissijaiseen asemaan.

Dell Backup and Recovery -sovelluksesta on kaksi versiota, Basic-versio ja Premium-versio.

Huomautus: Dell Backup and Recovery Cloud -palvelu on poistumassa eikä uusia tilauksia oteta enää vastaan. Jos olet nykyinen Dell Backup and Recovery Cloud -tilaaja, tärkeät palveluilmoitukset lähetetään palvelulle annettuun sähköpostiosoitteeseen. Lisätietoja saat näyttämällä pilvipalvelun päättymiseen liittyvät usein kysytyt kysymykset (englanniksi).

Lataa Dell Backup and Recovery

Dell Backup and Recovery Basic on esiasennettu Windows 7- ja Windows 8 -laitteisiin, jotka on toimitettu ennen 14. huhtikuuta 2016, ja sovelluksessa on seuraavat ominaisuudet:

• laitteen uudelleenasennuslevyjen (palautuslevyjen) luominen
  • laitteen alkuperäiseen tilaan palauttaminen
  • tietojen manuaalinen varmuuskopiointi ja palauttaminen.

Ohjelmisto - Dell Backup and Recovery Appliance

Jos järjestelmässä oli toimitettaessa Dell DataSafe tai Dell Backup and Recovery Manager ja haluat saada lisätietoja näistä tuotteista, tutustu tämän sivun Vanhat varmuuskopiointisovellukset -osioon.

Suojaa tietosi kolmella helpolla vaiheella:

• Päätä, mitä varmuuskopioidaan
    Voit varmuuskopioida koko järjestelmän tai vain muutamia tiedostoja
  • Valitse varmuuskopioinnin kohde
    Varmuuskopioi ensisijaiselle kiintolevylle, USB-asemaan tai molempiin.
  • Valitse varmuuskopioinnin ajankohta
    Voit varmuuskopioida oman aikataulusi mukaan tai käyttää Jatkuvaa tiedon suojausominaisuutta** ja suojata henkilökohtaiset tiedostot sitä mukaa, kun luot ne
** Jatkuva tiedon suojaus ei kuulu perustason versioon.

Asennus ja järjestelmävaatimukset

Dell Backup and Recoveryn asentaminen

• Varmista, että laite täyttää järjestelmän vähimmäisvaatimukset.
  • Tallenna kaikki avoimet tiedostot ja sulje kaikki avoimet sovellukset.
  • Poista kaikki aiemmin asennetut Dell-varmuuskopiointisovellukset (Dell Backup and Recovery Manager, Dell DataSafe Local, Dell DataSafe Online).
  • Lataa Dell Backup and Recovery ja suorita asennusohjelma.
  • Jos sinulta kysytään, saako ohjelma tehdä muutoksia tietokoneeseesi, valitse Kyllä.
  • Noudata näytöllä näkyviä ohjeita.
  • Käynnistä pyydettäessä järjestelmä uudelleen.
  • Kun järjestelmä on käynnistynyt uudelleen, anna sovelluksen päivittyä ennen käytön aloittamista.
  • Avaa Dell Backup and Recovery valitsemalla Käynnistä, kirjoittamalla hakuruutuunVarmuuskopiointi ja valitsemalla sitten Dell Backup and Recovery (valkoinen kello sinisessä neliössä).
Järjestelmän vähimmäisvaatimukset

• Käyttöjärjestelmä: Windows 7, Windows 8, Windows 8.1
  • Suoritin: 1 GHz:n suoritin tai nopeampi
  • Järjestelmän muisti (RAM): 1 Gt (32-bittinen), 2 Gt (64-bittinen)
  • Kiintolevy: vähintään 16 Gt tai suurempi

Dell Backup and Recovery järjestelmän käynnistyksen aikana

Dell Backup and Recovery voidaan käynnistää, vaikka käyttöjärjestelmän käynnistämisen yhteydessä ilmenee ongelmia.

Windows 8/8.1:
Paina tietokoneen käynnistymisprosessin aikana (käynnistysnäytöllä) F12-näppäintä ja valitse Dell Backup and Recovery.

DBAR_EUFI

Windows 7:

• Paina tietokoneen käynnistymisprosessin aikana (käynnistysnäytöllä) F8-näppäintä.
  • Valitse Korjaa tietokone.
  • Valitse palautusvaihtoehdoista Dell Backup and Recovery.

Win7 DBaR

Vanhat varmuuskopiointisovellukset

Saat seuraavilta sivuilta ohjeita muihin Dellin varmuuskopiointisovelluksiin, jotka saattavat olla asennettuina valmiiksi tietokoneellesi: Järjestelmän varmuuskopioinnit

Henkilökohtaisten tietojen varmuuskopiointi Dell Backup and Recovery Basicilla on hyvä ensimmäinen vaihe arvokkaiden tietojen suojaamisessa. Jos järjestelmä on viruksen saastuttama, vioittunut tai sen laitteisto on rikkoontunut, koko järjestelmä sovelluksineen, asetuksineen ja henkilökohtaisine tietoineen voidaan palauttaa varmuuskopion avulla aikaisempaan aikapisteeseen. Jos olet päivittänyt Dell Backup and Recoveryn Premium-versioon, voit luoda järjestelmästä varmuuskopioita ja saada kattavan tietosuojan.

Jatkuva tiedon suojaus

Jos olet päivittänyt Dell Backup and Recoveryn Premium-versioon, pystyt ajoittamaan tietojen varmuuskopioinnin tai suojaamaan tärkeimpiä tietoja jopa jatkuvasti. Jatkuvan tiedon suojausominaisuuden avulla voit suojata työasiakirjoja reaaliaikaisesti ja palauttaa aiemmin tallennettuja versioita, olivatpa ne tehty minuutteja tai viikkoja aiemmin.

Lisätoiminnot

Järjestelmän varmuuskopiointien ja jatkuvan tiedon suojauksen lisäksi Dell Backup and Recovery Premium tarjoaa seuraavat ominaisuudet:

• Voit hallita ja varmuuskopioida varmuuskopioita yhdessä ilman, että tiedostoja tarvitsee duplikoida turvalliseen tilaan.
  • Voit varmuuskopioida ja palauttaa tiedostoja niiden tyypin perusteella. Voit varmuuskopioida ja palauttaa muun muassa kuvia, videoita, sähköposteja ja dokumentteja.
Lue lisää Premium-ominaisuuksista

Muita tukiresursseja