Dellin digitaalinen toimitus

Ominaisuudet ja edut

Helppokäyttöinen ohjelmisto

Dellin digitaalinen toimitus on uusi, vaivaton tapa ostaa ohjelmistoja PC-tietokoneen hankinnan yhteydessä. Ohjelmistoja voidaan ladata ja asentaa tiettyihin järjestelmiin. Voit nauttia mukauttamisesta Dellin tapaan ilman odottelua. Tarvitset vain Internet-yhteyden ja vähän aikaa.

• Automaattinen asennus: Et tarvitse kirjautumistietoja eikä sinun tarvitse käydä verkkosivustoilla, odotella sähköposteja, hakea lisenssitietoja tai käyttää DVD-levyjä. Kun olet muodostanut Internet-yhteyden, Dellin digitaalinen toimitus hoitaa loput.
  • Palautustoiminto: Dellin digitaalinen toimitus seuraa ostoja siltä varalta, että asennat uudelleen sovelluksen tai palautat koko järjestelmän, ja automatisoi prosessin. Jos uudelleenasentamista tarvitaan, et tarvitse CD- tai DVD-levyjä.
  • Yksityinen ja turvallinen: Dellin digitaalinen toimitus linkittää tietokoneesi laitteistoa koskevat tiedot Dellin ohjelmistolisenssitietokantaan turvallisen, salatun kanavan välityksellä. Dellin tietosuojakäytännön mukaisesti henkilökohtaisia tietojasi ei koskaan julkisteta tai jaeta kolmansien osapuolten kanssa.
  • Ympäristöystävällinen: Dellin digitaalinen toimitus vähentää paperijätteen määrää, sillä useimmissa ohjelmistotuotteissa on paljon pakkausmateriaalia mutta ei enää harvoin painettuja ohjeita. Lisäksi säästät matkan kauppaan.

Dellin digitaalisen toimituksen sovellus on asennettu valmiiksi useimpiin Dell-järjestelmiin. Jos haluat asentaa ohjelmiston, lataa Dellin digitaalinen toimitus täältä.

Dellin digitaalinen toimitus

Toimintaperiaate

Dellin digitaalisen toimituksen avulla voit ostaa tiettyjä ohjelmistoja tietokoneen tilaamisen yhteydessä. Kun tietokone toimitetaan sinulle, ohjelmisto latautuu Internetistä ja asentuu automaattisesti.
Internet-yhteys tarvitaan, jotta Dellin digitaalinen toimitus voi ladata ohjelmistosi.
Näin se toimii:
  • Valitse ohjelmistot ja uusi tietokoneesi osoitteesta Dell.com.
  • Kun saat tietokoneen ja käynnistät sen, sinut ohjataan asennuksen ja Internet-yhteyden muodostamisen läpi. Laajakaistayhteyttä suositellaan.
  • Dellin digitaalisen toimituksen sovellus käynnistyy automaattisesti ja ostamasi ohjelmistot latautuvat Internetistä, ja Dell asentaa ne.
  • Kun käytät Dellin digitaalista toimitusta, et saa CD- tai DVD-levyjä tai painettuja dokumentteja. Ostoon sisältyy ohjelmiston verkkopalautusmahdollisuus.

Tutustu Dellin digitaalisen toimituksen käyttöön ja digitaalisesti toimitettujen sovellusten asennuksen poistoon ja uudelleenasennukseen.

Dellin digitaalinen toimitus

Järjestelmävaatimukset

Tuetut järjestelmät:

• Alienware
  • Inspiron
  • Vostro
  • XPS
  • Latitude
  • OptiPlex
  • Dell Precision

Järjestelmän tuetut vähimmäisvaatimukset:

• Microsoft Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8
  • Vähintään 1 GHz:n suoritin
  • Vähintään 512 megatavua (Mt) RAM-muistia
  • Vähintään 512 megatavua (Mt) vapaata kiintolevytilaa
  • Näytön tarkkuus 800 x 600
  • Näytön värit – 256 väriä
  • Internet-käyttö

Lisätietoja IT-päälliköille

Asiakkaiden yksityisyys

Yksityinen ja turvallinen

Dellin digitaalinen toimitus
linkittää tietokoneesi laitteistoa koskevat tiedot Dellin ohjelmistolisenssitietokantaan turvallisen, salatun kanavan välityksellä. Dellin tietosuojakäytännön mukaisesti henkilökohtaisia tietojasi ei koskaan julkisteta tai jaeta kolmansien osapuolten kanssa.

Dell korostaa toiminnassaan asiakkaiden tietosuojaa.

Dell kerää vain Dellin tukityökalujen tarvitsemia tietokoneen käyttötietoja, ei esimerkiksi Internetin käyttöön liittyviä tietoja tai henkilökohtaisia tiedostoja. Emme myöskään myy Dellin tukityökaluilla kerättyjä tietoja tai muulla tavalla paljasta tietoja kaupallisiin tarkoituksiin. Dellin tietosuojakäytäntö koskee Dellin tukityökaluilla kerättyjä tietoja. Voit lukea Dellin tietosuojakäytännön napsauttamalla tätä.