SupportAssist PC- ja tablet-tietokoneisiin

Kaikki tarvitsemasi tuki ja tiedot PC- ja tablet-tietokoneiden hallintaan

SupportAssist, aiemmalta nimeltään My Dell, tarjoaa järjestelmäpäivityksiä, tunnistaa ongelmat ja lähettää sinulle laitekohtaisia ilmoituksia, mikä tekee ongelmien ratkaisemisesta ja estämisestä entistä helpompaa. Tämän sovelluksen ansiosta sinun ei enää tarvitse arvailla PC- ja tablet-tietokoneiden ylläpitoon liittyvissä asioissa.

SupportAssist, joka on tarkoitettu sekä yhtä kotikonetta että useita organisaation laitteita ylläpitäville asiakkaille, vähentää asiakkaille aiheutuvaa vaivaa ja nopeuttaa ongelmien ratkaisemista. Hiljattain suoritetun tutkimuksen mukaan yritysasiakkaat voivat nauttia useista määrällisistä eduista.

Ulkopuolisisten laboratoriotestien tulosten mukaan SupportAssist-palvelua käytettäessä ongelmien ratkaisemiseen tarvittavien vaiheiden määrä väheni 58 % ja puhelimessa vietetty aika lyheni 84 %.

Lähde: Principled Technologiesin suorittama ulkopuolinen laboratoriotesti (HP:n ja Lenovon teknisten tukiprosessien vertailu), lokakuu 2014

Jos olet koti- tai yrityskäyttäjä, perehdy usein kysyttyihin kysymyksiin täällä ( englanniksi). Lisätietoja palvelimista ja tallennustuotteista saat erilliseltä portaalisivultamme täältä:

Homescreen

SupportAssistin ominaisuudet

SupportAssist tarjoaa yksilöllistä tukea ja ominaisuuksia, joiden avulla voit ratkaista ongelmat ja ehkäistä uusien ongelmien ilmenemisen.

• Hälytykset ja päivitykset: Saat päivityksiä ja ilmoituksia, jotka auttavat sinua pitämään järjestelmäsi ajan tasalla ja tehokkaana. Voit helposti määrittää SupportAssistin arvioimaan laitteesi säännöllisesti, kun olet yhteydessä Internetiin, sekä hakemaan ohjelmistopäivityksiä, ohjainpäivityksiä ja korjaustiedostoja.
  • Mukautettu tuki: SupportAssist etsii automaattisesti palvelutunnuksen, tietokoneen mallinumeron, pikahuoltokoodin ja takuutiedot. Tämä tarkoittaa, että ongelmien tunnistus, hälytysten antaminen ja ongelmanratkaisu toteutetaan laitekohtaisesti.
  • Ennakoiva ongelmanratkaisu vioittumisen estämiseksi – Organisaation loppukäyttäjien laitteiden hallinnasta vastaavat IT-tukihenkilöt voivat nyt hyödyntää Dellin johtavia ennakoivia toimintoja ja estää ongelmat ennen niiden ilmenemistä. PC- ja tablet-tietokoneisiin tarkoitettua ProSupport Plus -palvelua ( englanniksi) käyttävät asiakkaat saavat ilmoituksen, kun jokin osa on vioittumassa. Aikaisemmin tämä palvelu oli käytettävissä vain akuille ja kiintolevyille.
SupportAssistin hankkiminen:

1. SupportAssist on asennettu valmiiksi Dellin kaikkiin uusiin, kotikäyttöön tarkoitettuihin PC- ja tablet-tietokoneisiin. Hae sovellus laitteesta hakusanalla ”SupportAssist” ja suorita se.
  2. Jos laitteeseesi ei ole asennettu valmiiksi SupportAssistia tai haluat asentaa SupportAssistin uudelleen ja varmistaa, että laite on vähimmäisjärjestelmävaatimusten mukainen, noudata alla olevia ohjeita.
  3. Jos haluat valvoa PC- ja tablet-tietokoneisiin tarkoitetulla SupportAssistilla useita laitteita, käytä organisaatiossasi yhteistä kokoonpanoa. Tietoa tämän toiminnon määrittämisestä on Dell SupportAssistin käyttöönotto-oppaassa ( englanniksi).

SystemInfoTile

Järjestelmän vähimmäisvaatimukset:
  • Käyttöjärjestelmä: Windows 8.1, Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
  • Suoritin: vähintään 1,33 gigahertsiä (GHz)
  • Muisti: 512 megatavua (Mt)
  • Kiintolevy: 512 megatavua (Mt)
  • Näyttö: näytön tarkkuus 1024 X 768, 16 bitin tila
  • Yhteydet: edellyttää Internet-yhteyttä
  • Järjestelmänvalvojan oikeudet järjestelmään, johon sovellus on asennettu
SupportAssistin asentaminen PC- tai tablet-tietokoneeseen:

SupportAssistin käyttäminen järjestelmässäSupportAssistin käyttäminen organisaation useiden järjestelmien hallintaan
1. Lataa sovellus ja käynnistä asennusohjelma.1. Tunnista ja delegoi organisaatiosi järjestelmänvalvoja tai käyttäjä, jonka haluat lisätä ensisijaiseksi yhteyshenkilöksi.
2. Jos sinulta kysytään, saako ohjelma tehdä muutoksia tietokoneeseesi, valitse Kyllä.2. Lataa sovellus ja käynnistä asennusohjelma.
Jos haluat määrittää ja hallita useita loppukäyttäjien järjestelmiä, katso seuraava vaihe.
3. SupportAssist-asennusikkuna avautuu, ja näet asennuksen edistymisen.3. Toimi käyttöönotto-oppaan (englanniksi) SupportAssistin asentamista ja määrittämistä koskevien ohjeiden mukaan, niin voit hallita tapauksia keskitetysti osoitteessa TechDirect.com ( englanniksi).
4. Kun SupportAssistin asennus on suoritettu, valitse Valmis.Huomautus: Dell ei kerää palvelutunnukseen ja järjestelmäkokoonpanoon liittyviä tietoja, paitsi jos otat tämän toiminnon käyttöön. Jos annat Dellille luvan kerätä näitä tietoja, saat laitteen laitteisto- ja ohjelmisto-ongelmiin entistä nopeammin puhelin- ja keskustelutukea. Voit muuttaa käyttötietoihin ja palvelutunnuksen asetuksiin liittyviä tietoja milloin tahansa siirtymällä SupportAssist-sovelluksen Setup Manager -valikkoon.
5. Voit avata SupportAssistin valitsemalla Käynnistä, kirjoittamalla hakuruutuun SupportAssist ja napsauttamalla sitten SupportAssist-kuvaketta (valkoinen jakoavain sinisessä ympyrässä).
6. Valitse SupportAssistin asetusvalikosta molemmat valintaruudut ja valitse sitten OK. Näin Dell voi tarjota automaattisia ohjelmistopäivityksiä ja antaa henkilökohtaista tukea keräämällä järjestelmätietoja. Jos asennat SupportAssistin uudelleen tai päivität sen, sinulta ei enää kysytä päivityksistä ja ilmoituksista.

Miten IT-käyttäjät saavat ilmoituksia, kun he valvovat useita laitteita?

Asiakkaiden, jotka haluavat saada PC- ja tablet-tietokoneisiin tarkoitetusta SupportAssistista ilmoituksia, kun he valvovat useita laitteita, on rekisteröitävä Dell TechDirect ( englanniksi) -tili. Dell SupportAssistin käyttöönotto-oppaassa ( englanniksi) kerrotaan, miten voit luoda Dell My Account- ja TechDirect-tilien tunnistetietoja vastaavan määritystiedoston.

TechDirectin avulla voit vastaanottaa saapuvia hälytyksiä ja hallita, miten ne luetaan tai siirretään Dellin tekniseen tukeen. Usean laitteen kokoonpanossa valvottujen laitteiden loppukäyttäjät eivät saa ilmoituksia järjestelmästä. Kutakin laitetta varten ostettujen ProSupport-palveluiden takuut (ProSupport, ProSupport Plus ja ProSupport Flex) tuovat käyttöön myös muita toimintoja, joiden avulla voit siirtää ilmoitukset automaattisesti Dellin tekniseen tukeen.

CheckupTitle

NotificationInbox

SupportAssist ja yksityisyydensuoja

Dell kerää ainoastaan SupportAssistiin liittyviä tietoja, ei esimerkiksi Internetin käyttötietoja tai henkilökohtaisia tiedostoja. Emme myöskään myy SupportAssistilla kerättyjä tietoja tai muulla tavalla paljasta tietoja kaupallisiin tarkoituksiin. Lisätietoja on PC- ja tablet-tietokoneisiin tarkoitetun SupportAssistin usein kysytyissä kysymyksissä ( englanniksi) ja Dellin tietosuojakäytännössä ( englanniksi).