• Snel en eenvoudig bestellen
  • Bestellingen en de verzendstatus bekijken
  • Een lijst met producten maken en openen
  • Beheer uw Dell EMC locaties, producten en contactpersonen op productniveau met Company Administration.

Dell Power Manager

Bespaar energie.

dpm-pictogram

Dell Power Manager is een applicatie waarmee gebruikers de batterijduur van het systeem kunnen maximaliseren door te configureren hoe de batterij moet worden gebruikt aan de hand van hun persoonlijke voorkeuren.

Afhankelijk van uw hardwareconfiguratie biedt Dell Power Manager ook ondersteuning voor waarschuwingen en meldingen over incompatibiliteit met de voedingsadapter, batterij, dockingstations en USB Type-C-apparaat of protocollen.

• Battery Information: informatie over status van maximaal zes geïnstalleerde batterijen, afhankelijk van de systeemcapaciteit, en de mogelijkheid om batterij-instellingen te bewerken of aangepaste batterij-instellingen te maken.
  • Geavanceerde oplaadmodus: beheer het opladen van de batterij voor een langere gebruiksduur.
  • Peak Shift: verlaag het energieverbruik door het systeem automatisch over te schakelen op batterijstroom gedurende bepaalde tijden van de dag, zelfs als het systeem is aangesloten op een directe voedingsbron.
  • Thermisch beheer: stel de processor en ventilator in om de prestaties, de systeemtemperatuur en het geluid van de ventilator te beheren.
  • Battery Extender: bespaar batterij door het CPU-vermogen, de helderheid van het scherm, de achtergrondverlichting en de audio te dempen.

Download Dell Power Manager van de website Drivers en downloads

Minimale apparaatvereisten:

Dell Power Manager wordt ondersteund op Dell Inspiron laptops, Vostro laptops en XPS laptops met Windows 11 of Windows 10. Microsoft .NET Framework 4.6.1 moet op het systeem zijn geïnstalleerd.

Dell Power Manager interface:

batterij-informatie

Extra documentatie en Knowledge Base artikelen over:

Gebruikershandleiding voor Dell Power Manager