• Snel en eenvoudig bestellen
  • Bestellingen en de verzendstatus bekijken
  • Een lijst met producten maken en openen
  • Beheer uw Dell EMC locaties, producten en contactpersonen op productniveau met Company Administration.

PremierColor for Dell

dpm-pictogram

Computergebruikers van tegenwoordig bekijken zeer uiteenlopende content op hun desktop of laptopscherm. Van e-mailberichten en webpagina's tot digitale foto's, YouTube en andere video's. Al deze types content zijn bedoeld om in verschillende kleurruimten te bekijken.  Gebruikers bekijken hun content meestal in de kleurruimte sRGB. Maar het kleurbereik van beeldschermen overschrijdt de kleurspecificaties van sRGB, waardoor content onjuist wordt weergegeven.

Met PremierColor for Dell kunnen gebruikers de beste kleurruimte kiezen voor de content die wordt weergegeven. De functie stemt af, kalibreert en beheert een groot kleurbereik van beeldschermen voor nauwkeurige beeldprestaties. PremierColor for Dell corrigeert het probleem met oververzadiging dat gepaard gaat met schermen met een groot kleurenbereik.

PremierColor ondersteunt 9 talen (Engels, Frans, Duits, Spaans, Braziliaans-Portugees, Japans, vereenvoudigd Chinees, traditioneel Chinees, Koreaans)

Minimale apparaatvereisten:

PremierColor for Dell wordt alleen ondersteund op bepaalde Dell Precision en Dell XPS systemen met 100% Adobe RGB- of 100% sRGB-beeldschermen.

PremierColor for Dell is beschikbaar in de Microsoft Store voor systemen met Windows 10 en hoger.

PremierColor for Dell gebruikershandleiding (in het Engels)

Telemetrie privacy-kennisgeving

Andere bronnen

Supportbibliotheek
Supportbibliotheek
Toegang tot alle artikelen in onze Knowledge Base.
esupport-picture-2
Dell Download Center
Installeer uw software opnieuw of download de nieuwste software die u zojuist hebt aangeschaft.
Besturingssysteem
Besturingssystemen
Informatie over de verschillende besturingssystemen die door Dell worden ondersteund