Alien Autopsy

All støtten og informasjonen du trenger, samlet på ett sted

Alien Autopsy gir automatisert teknisk støtte, noe som gjør det enklere enn noensinne å løse og hindre problemer.
Dette brukervennlige programmet gir deg tilgang til alt du trenger for å bruke og vedlikeholde enheten.

Last ned Alien Autopsy

Alien Autopsy er forhåndsinstallert på alle nye Alienware-enheter, og gir

• råd og varslinger som informerer deg om problemer før de oppstår, og verktøy som gjør deg i stand til å løse eventuelle problemer når de oppstår
  • fleksibel, automatisk sikkerhetskopiering og gjenoppretting via Alienware Respawn for å sikre at viktige dokumenter, bilder og mediefiler holdes trygge
  • enkel tilgang til Dells kundestøtte, serviceinformasjon og tjenester, slik at du sparer tid og reduserer problemer

Hvis enheten din ikke ble levert med Alien Autopsy forhåndsinstallert, eller du ønsker å installere Alien Autopsy på nytt, må du først sjekke at enheten oppfyller minimumskravene, og deretter følger du instruksjonene nedenfor.

My Dell

Støttede systemplattformer:
  • Stasjonær Alienware-PC kjøpt etter september 2009
  • Bærbar Alienware-PC kjøpt etter september 2009

Minstekrav til systemet
  • Operativsystem: Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
  • Prosessor: 1,33 gigahertz (GHz)
  • Minne: 512 megabyte (MB)
  • Plass på harddisken: 512 megabyte (MB)
  • Skjerm: 1024 x 768 oppløsning, 16-biters modus
  • Tilkobling: Krever Internett-tilgang
  • Administratorrettigheter

Installere Alien Autopsy

• Last ned Alien Autopsy og kjør deretter programmet.
  • Hvis du blir spurt om du vil la programmet utføre endringer på datamaskinen, svarer du Ja.
  • Installasjonsdialogboksen for Alien Autopsy dukker opp og viser installasjonsframdriften.
  • Når installasjonen av Alien Autopsy er fullført, klikker du på Fullført.
  • Du åpner Alien Autopsy ved å klikke på Start, skrive inn Alien Autopsy i søkefeltet og klikke på Alien Autopsy-ikonet (en hvit skiftenøkkel i en blå sirkel.)
  • Åpne Settings-menyen (innstillinger) i Alien Autopsy, merk begge avmerkingsboksene og klikk på OK slik at Dell kan gi deg automatiske programvareoppdateringer og hente systeminformasjon for personlig støtte. Hvis du oppgraderer eller installerer Alien Autopsy på nytt, blir du ikke spurt på nytt om du vil tillate oppdateringer og varsler.

Merk:
     Du kan bruke Alien Autopsy uten å gi Dell tilgang til å hente service-ID-en og informasjon om systemkonfigurasjonen, men da kan du ikke dra fordel av raskere telefon- eller chat-støtte, og heller ikke få personlige oppgraderinger og verktøy for enhetens maskinvare og programvare. Du kan endre innstillingene for bruksinformasjon og service-ID når som helst ved å gå til Settings-menyen (innstillinger) i Alien Autopsy.

• Alien Autopsy finner service-ID-en, ekspresservicekoden og servicestatusen automatisk.

Nye Alien Autopsy-funksjoner

Med Alien Autopsy får du tilpasset kundestøtte med funksjoner og verktøy som hjelper deg med å løse eksisterende problemer og forebygge nye.

• Proaktiv varsling: Automatiske oppdateringer og varsler holder systemet oppdatert og problemfritt. Alien Autopsy oppdager når du er koblet til Internett, og ser automatisk etter programvareoppgraderinger, driveroppdateringer og korrigeringsfiler til enheten din.
    • Forbedret feilsøking: Alien Autopsy inneholder PC Checkup, et feilsøkings- og diagnostikkverktøy som skanner og tester systemets maskinvare. PC Checkup retter automatisk opp vanlige konfigurasjonsproblemer og gir detaljerte rapporter som Dell-agenter kan bruke til å løse problemer raskt. PC Checkup-maskinvaresøket er konfigurert til å kjøre én gang i måneden, men du kan selv velge hvor ofte det skal kjøres i Settings-menyen (innstillinger), og du kan kjøre det manuelt når det passer deg.
    • Tekniske eksperter: Uansett om du foretrekker kundestøtte via Internett, chat eller en telefonsamtale med en kundestøtterepresentant, kan du bruke Alien Autopsy til å velge det alternativet som passer best for deg.
    • Tilpasset støtte: Alien Autopsy finner tilpasset systeminformasjon automatisk, inkludert service-ID-nummer, PC-modellnummer, ekspresservicekode og servicekontraktinformasjon. Dette sikrer at du kun mottar støtteartikler, brukerhåndbøker, drivere, oppdateringer og feilrettinger som er relevante for enhetens maskinvare og programvare.

My Dell

My Dell

Alien Autopsy og ditt personvern

Dell samler ikke inn noe informasjon om bruk av datamaskinen utenfor Alien Autopsy, som Internett-bruk eller personlige filer. Dessuten vil vi aldri selge noen informasjon som vi samler inn fra Alien Autopsy, og heller ikke gjøre informasjonen tilgjengelig for kommersielle formål. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se Dells retningslinjer for personvern.