AlienRespawn

Sikker, enkel og pålitelig databeskyttelse

AlienRespawn er et fleksibelt, automatisk program for sikkerhetskopiering og gjenoppretting som er utviklet for å gi pålitelig beskyttelse for viktige digitale dokumenter og minner med bare noen få museklikk.

Sikkerhetskopiering med AlienRespawn kan beskytte mot datatap som skyldes

Virusangrep

Sletting av filer ved uhell

Feil ved operativsystemer/programvare

Maskinvarefeil*

*hvis dataene blir sikkerhetskopiert til en annen stasjon eller nettskyen

AlienRespawn-programmet leveres i to versjoner, Basic og Premium. Du kan også kjøpe et Cloud Storage-alternativ sammen med Basic- eller Premium-versjonene, med mulighet for online sikkerhetskopiering.

Last ned AlienRespawn

AlienRespawn Basic , som er forhåndsinstallert på nye maskiner fra Dell Windows 7- og Windows 8-enheter, og har følgende funksjoner:

• Opprett stasjoner for ny installasjon ("rescue disk") for enheten
  • Tilbakestill enheten til den opprinnelige fabrikkinnstillingen
  • Sikkerhetskopier og gjenopprett data

AlienRespawn

Hvis enheten ikke ble levert med forhåndsinstallert AlienRespawn, kan du se i delen Installering og systemkrav på denne siden. Se delen Ekstra kundestøtte hvis du trenger hjelp til å bruke AlienRespawn.

Beskytt dataene i tre enkle trinn:

Velg det du vil sikkerhetskopiere
Sikkerhetskopier hele systemet eller bare noen få filer
Velg hvor du vil sikkerhetskopiere til
Sikkerhetskopier til den primære harddisken, en USB-stasjon, nettskyen* eller alle disse stedene
Velg når du vil sikkerhetskopiere
Sikkerhetskopier etter en valgt tidsplan, eller bruk funksjonen Kontinuerlig databeskyttelse** for å beskytte personlige filer etter hvert som du oppretter dem

*Krever et Cloud Storage-alternativ
**Kontinuerlig databeskyttelse er ikke del av den grunnleggende versjonen

Installering og systemkrav

Slik installerer du AlienRespawn
Kontroller at enheten oppfyller minstekravene for systemet.
Lagre alle åpne filer, og lukk alle åpne programmer.
Last ned AlienRespawn og kjør installeringsprogrammet.
Hvis du blir spurt om du vil la programmet utføre endringer på datamaskinen, svarer du Ja.
Følg instruksjonene på skjermen.
Hvis du blir spurt om det, tillater du at systemet startes på nytt. Når systemet er startet på nytt, må du la oppdateringen fullføres før du bruker programmet.
Slik åpner du AlienRespawn: Klikk på Start, skriv AlienRespawn i søkefeltet, og klikk deretter på AlienRespawn-ikonet

Minstekrav til systemet

Operativsystem:
Windows 7, Windows 8, Windows 8.1
Prosessor: 1 GHz eller raskere
Systemminne (RAM): 1 GB (32-biters) eller 2 GB (64-biters)
Plass på harddisken: Minst 16 GB ledig

Sikkerhetskopiering av systemet

Sikkerhetskopiering av personlige data med AlienRespawn Basic er en god start for å beskytte verdifulle personlige data. Hvis systemet er skadet av virus, systemkrasj eller maskinvarefeil, kan du med sikkerhetskopiering av systemet gjenopprette hele systemet, inkludert programmer, innstillinger og personlige data, til et tidligere tidspunkt. Hvis du har oppgradert til AlienRespawn Premium, kan du opprette sikkerhetskopiering av systemet for å få mest mulig fullstendig databeskyttelse.

Kontinuerlig databeskyttelse

Hvis du har oppgradert til AlienRespawn Premium, får du ekstra fleksibilitet for planlegging av sikkerhetskopiering eller til og med kontinuerlig beskyttelse av viktige data. Med funksjonen for kontinuerlig databeskyttelse kan du beskytte dokumenter du arbeider med, i sanntid og gå tilbake til en av versjonene du har laget tidligere, enten det er minutter eller uker siden.

Ekstra funksjoner

I tillegg til sikkerhetskopiering av systemet og kontinuerlig databeskyttelse har AlienRespawn Premium følgende funksjoner:
Administrer og flett sikkerhetskopieringer, uten plasskrevende duplisering av filer
Sikkerhetskopier og gjenopprett filer basert på type: bilde, video, e-post, dokument

Finn ut mer om Premium- og Cloud-funksjoner

Ekstra kundestøtte

AlienRespawn, hva er det, og hvordan skal det brukes?