Dell OpenManage Server Administrator

Dell OpenManage Server Administrator (OMSA) gir en omfattende løsning for en-til-en-systemadministrering på to måter: fra et integrert, webleserbasert grafisk brukergrensesnitt (GUI) og fra et kommandolinjegrensesnitt (CLI) i operativsystemet. Server Administrator er utformet med tanke på at systemadministratorer skal kunne administrere systemer lokalt og eksternt i nettverket. Dette gjør at systemadministratorene kan fokusere på å administrere hele nettverket ved å gi omfattende en-til-en-systemadministrering.

• Hvis du bruker en Dell 13. generasjon plattform – PowerEdge T630, PowerEdge R630, PowerEdge R730xd, PowerEdge R730, Dell Precision Rack 7910 – kan du bruke nedlastingskoblingen nedenfor for OM versjon 8.0.1
       http://www.dell.com/support/home/Drivers/DriversDetails?driverId=MKGTT

• Hvis du er på utkikk etter OMSA som skal brukes sammen med en Dell-server for 9. til 12. generasjon plattform, kan du bruke OpenManage DVD-koblingen nedenfor for å installere OpenManage versjon 7.4
      http://www.dell.com/support/home/Drivers/DriversDetails?driverId=PYKGK

• Hvis du bruker Dell 9. til 12. generasjon plattform med ESXi, kan du bruke nedlastingskoblingen nedenfor for OpenManage versjon 7.4.0.2
      • ESXi 4.1 – http://www.dell.com/support/home/Drivers/DriversDetails?driverId=5XNR9
      • ESXi 5.0 – http://www.dell.com/support/home/Drivers/DriversDetails?driverId=9HHMP
      • ESXi 5.1 – http://www.dell.com/support/home/Drivers/DriversDetails?driverId=M875V
      • ESXi 5.5 – http://www.dell.com/support/home/Drivers/DriversDetails?driverId=FT9PW