DSET – Dell Server E-Support-verktøyet for Dell-servere

Dell System E-Support Tool (DSET) er erstattet av SupportAssist Enterprise

Merk at innsamlingsverktøyet Dell System E-Support Tool (DSET) ikke lenger er i bruk, men er erstattet av SupportAssist Enterprise som primært innsamlingsverktøy som skal brukes med teknisk støtte for Dell EMC.

SupportAssist Enterprise er den omfattende støtteteknologien vår som er brukervennlig, proaktiv, prognosebasert og automatisert.
SupportAssist identifiserer maskinvarefeil automatisk, oppretter en sak og åpner for kontakt fra Dell EMC til kunden.

Bruk koblingene nedenfor til å gå til den aktuelle siden for driverdetaljer.

SupportAssist Enterprise Windows (på engelsk)
SupportAssist Enterprise Linux (på engelsk)

Gå til SupportAssist for Enterprise-siden for mer informasjon og for å oppdatere bokmerkene dine, da denne målsiden ikke lenger vil være tilgjengelig om kort tid.