DSET – Dell Server E-Support-verktøyet for Dell-servere

Velkommen til Dells elektroniske systemstøtteverktøy

Dells elektroniske systemstøtteverktøy (DSET) brukes til å samle inn data om maskinvare, lagring og operativsystem fra en Dell PowerEdge-server.

Vær oppmerksom på at DSET utrangeres i starten av 2017 og erstattes av Dell SupportAssist som primært innsamlingsverktøy som skal brukes med Dells tekniske kundestøtte. Før DSET utrangeres vil begge verktøyene være tilgjengelige for bruk.

Dataene konsolideres i en systemkonfigureringsrapport, som kan brukes til feilsøking eller innhenting av beholdningsdata om et system. Leserprogrammets brukergrensesnitt utgjør et praktisk verktøy for visning av konkrete data i hierarkiske menytrær.

Merk: Som en del av feilsøkingen kan du bli bedt om å oppgi en DSET-logg når du kontakter Dells tekniske støtte.

Last ned DSET for Windows
Last ned DSET for 32-biters Linux
Last ned DSET for 64-biters Linux
Last ned brukerveiledningen for DSET