DSET – Dell Server E-Support-verktøyet for Dell-servere

Velkommen til Dells elektroniske systemstøtteverktøy

Dells elektroniske systemstøtteverktøy (DSET) brukes til å samle inn data om maskinvare, lagring og operativsystem fra en Dell PowerEdge-server.

Vær oppmerksom på at DSET utrangeres i starten av 2017 og erstattes av SupportAssist som primært innsamlingsverktøy som skal brukes med Dell EMCs tekniske kundestøtte. Før DSET utrangeres vil begge verktøyene være tilgjengelige for bruk.

Bruk koblingene nedenfor for å laste ned SupportAssist Enterprise
SupportAssist Enterprise Windows
SupportAssist Enterprise Linux

Hvis du vil fortsette å bruke DSET, kan det lastes ned her:

Last ned DSET for Windows
Last ned DSET for 32-biters Linux
Last ned DSET for 64-biters Linux
Last ned brukerveiledningen for DSET

Merk: Som en del av feilsøkingen kan du bli bedt om å oppgi DSET- eller SupportAssist-oppsamlingsinformasjon når du kontakter Dell EMCs tekniske støtte.