Lasso

Lasso er et verktøy som gir et øyeblikksbilde av en infrastruktur som inkluderer servere, kabinetter (M1000e og VRTX) og nettverk (SAN (Storage Area Network), LAN (Local Area Network) og NAS (Network Attached Storage) i én lettfattelig rapport.

I løpet av 2017 vil Lasso bli trukket tilbake og erstattet av SupportAssist Enterprise. SupportAssist Enterprise gir muligheten for den samme enkle oversikten, men kan også brukes for automatisert proaktiv og prognosebasert støtte. Før Lasso utrangeres, vil begge verktøyene være tilgjengelige for bruk.

SupportAssist Enterprise kan lastes ned her:

SupportAssist Enterprise Windows-administreringsserver
SupportAssist Enterprise Linux-administreringsserver

Du finner ekstra SupportAssist-dokumentasjon, inkludert listen over støttede produkter og brukerveiledning her, eller gå til siden for SupportAssist for enterprise-systemene for mer informasjon.

De kan lastes ned her:
Lasso programvare
Lasso brukerdokumenter