Direkte-image for kundestøtte

Et oppstartbart direkte-image med en rekke Dell-verktøy til alle kundestøttebehov.

Support Live Image er en samling av støtte-, vedlikeholds- og oppdateringsverktøy for PowerEdge-, PowerEdge C- og PowerVault-produkter. Disse verktøyene leveres i direktemiljøet Community ENTerprise Operating System (CentOS), og det gjør at Support Live Image egner seg godt til følgende scenarier:

• Kjøring av et operativsystem som ikke støttes eller som er skadet
  • Ved feilkonfigurert RAID
  • Du har problemer med å installere verktøyene i det eksisterende operativsystemet

Direkte-image for CentOS gir deg tilgang til alle verktøyene og hjelpeprogrammene som er tilgjengelige i vanlige CentOS-installeringer. Mange av tjenestene er forhåndskonfigurert for å gi deg muligheten til for eksempel å bruke et eksternt skrivebord på en maskin som startes i Support Live Image, og overføre filer til og fra en maskin som startes i direkte-image for kundestøtte via HTTP, FTP og Samba.

Support Live Image gir deg også tilgang til mange av Dells verktøy, blant annet følgende:

• Asset Tag Utility: Med Asset Tag Utility kan du lese og vise FRU-feltene ID-merke, service-ID og PPID. Det gir også muligheten til å oppdatere ID-merkefeltet.
  • OMSA: Med OpenManage-serveradministrator (OMSA) kan systemadministratorene administrere enkeltstående servere fra et integrert, webleserbasert grafisk brukergrensesnitt (GUI) og fra et kommandolinjegrensesnitt (CLI) i operativsystemet. Server Administrator er utformet med tanke på at systemadministratorer skal kunne administrere systemer lokalt og eksternt i nettverket.
  • DSET: Dell System E-support Tool (DSET) brukes til å samle inn informasjon om maskinvare, lagring og operativsystem fra en Dell PowerEdge-server.
  • 32-bit Diagnostics: 32-bit Diagnostics er utviklet for å kontrollere at maskinvaren på systemer av typen Dell PowerEdge og Dell PowerEdge C fungerer som den skal, utenfor et operativsystemmiljø på høyt nivå.
  • SUU: Serveroppdateringsverktøyet er et program for å identifisere og implementere oppdateringer i Dell PowerEdge-systemet eller vise tilgjengelige oppdateringer for systemer som støttes av SUU.
  • iDRAC-verktøy for evalueringslisens: Dette verktøyet er for kunder som nylig har erstattet hovedkortet, og trenger å reinstallere iDRAC7 Enterprise-lisensene lokalt (uten nettverkstilkobling) og aktivere det dedikerte nettverkskortet. Dette verktøyet installerer en 30-dagers prøvelisens for iDRAC7 Enterprise og gjør det mulig for brukeren å tilbakestille iDRAC fra delte til dedikerte nettverkskort

Ved vanlig bruk av Support Live Image kjøres DSET for å gi Dells tekniske kundestøtte informasjonen som er nødvendig for å løse støtteproblemene, ved hjelp av diagnostiseringsverktøy som diagnostiserer maskinvaren, utfører fastvare- og BIOS-oppdateringer i det aktuelle sikre miljøet og administrerer PowerEdge Cloud-oppdateringer og -verktøy.

Merk: Support Live Image er en erstatning for direkte-CD for OMSA og et nytt navn på DSP SLI.

Last ned Support Live Image på en DVD, Flash-stasjon eller ekstern harddisk for å begynne å få tilgang til Dell-verktøy for kundestøttebehov i direktemiljøet for CentOS.

Last ned brukerveiledningen for Support Live Image (på engelsk)