SupportAssist for Enterprise-systemer (for servere, lagring og nettverk)

SupportAssist Enterprise er den omfattende støtteteknologien* vår som er brukervennlig, proaktiv, prognosebasert og automatisert. SupportAssist identifiserer maskinvarefeil automatisk, oppretter en sak og åpner for kontakt fra Dell EMC til kunden. SupportAssist kan bidra til å strømlinjeforme kundenes kundestøtteopplevelse og løse problemer opptil 90 % raskere**.

Hvis du ikke bruker en administreringskonsoll for systemet, kan du laste ned SupportAssist Enterprise:
SupportAssist Enterprise Windows administreringsserver
SupportAssist Enterprise Linux-administreringsserver

Hvis du bruker en administreringskonsoll for systemet, tilbyr vi SupportAssist for OME eller SCOM
SupportAssist for OpenManage Essentials (OME)
SupportAssist for Microsoft Systems Center Operations Manager (MS SCOM)

Hvis du bruker en administreringskonsoll for lagring, kan du aktivere SupportAssist i administreringskonsollen. Klikk nedenfor hvis du vil ha mer informasjon.
PS Storage SAN Headquarters (SAN HQ) (på engelsk)
Storage Manager with Storage Center OS (SCOS) (på engelsk)

Hvis du vil lese tekniske dokumenter, se videoer eller har spørsmål, kan du gå til SupportAssist Community her: Dell.com/SupportAssistGroup (på engelsk). Du kan også lese dokumentet med vanlige spørsmål om SupportAssist (på engelsk).

*Funksjonene varierer basert på Dell EMC-tjenestenivået du har kjøpt for systemet. Klikk her (på engelsk) for mer informasjon.
**Tredjeparts laboratorietesting med Principled Technologies (løse serverproblemer med Dell ProSupport Plus og SupportAssist), september 2015. Les hele saken (på engelsk).