Dell OpenManage Server Administrator

Nyeste versjon v8.2 [15. september 2015] er tilgjengelig nå.

Dell OpenManage Server Administrator (OMSA) gir en omfattende, én-til-én systemadministrasjonsløsning på følgende to måter:

• Fra et integrert, nettleserbasert grafisk brukergrensesnitt (GUI)
  • Gjennom et kommandolinjegrensesnitt (CLI) via operativsystemet (OS)
Server Administrator er utformet for systemadministratorene så de kan fokusere på administrering av hele nettverket mens de yter administrasjonsfunksjoner for én-til-én-systemer lokalt og eksternt.

Klikk på operativsystemet som Server Administrator er obligatorisk for, for å laste ned:

Windows:

Linux:

ESXi VIB:

For å bruke ESXi VIB med VMWare vSphere-programmet, bør du bruke pakkene som du finner på Dell VMWare-depotet.

Hvis du trenger mer hjelp eller informasjon om Dell OpenManage Server Administrator, kan du se i Dell TechCenter-wikien: http://en.community.dell.com/techcenter/systems-management/w/wiki/1760