Dell OpenManage Server Administrator

Dell OpenManage Server Administrator (OMSA) gir en omfattende løsning for en-til-en-systemadministrering på to måter: fra et integrert, webleserbasert grafisk brukergrensesnitt (GUI) og fra et kommandolinjegrensesnitt (CLI) i operativsystemet. Server Administrator er utformet med tanke på at systemadministratorer skal kunne administrere systemer lokalt og eksternt i nettverket. Dette gjør at systemadministratorene kan fokusere på å administrere hele nettverket ved å gi omfattende en-til-en-systemadministrering.

Den nyeste utgaven, v8.1 [7. april 2015], er tilgjengelig nå. Klikk på operativsystemet som Server Administrator er obligatorisk for:

Windows:

•         Windows x86 (på engelsk) (på engelsk)
                 •         Windows x64 (på engelsk) (på engelsk)

Linux:

•         Konsolidert pakke (på engelsk) (1528 MB)
                 •         Red Hat Enterprise Linux 7 (x64) (på engelsk) (implementeringspakke, 184 MB)
                 •         Red Hat Enterprise Linux 6 (x64) (på engelsk) (implementeringspakke, 181 MB)
                 •         Novell SuSE Linux ES 11 (på engelsk) (implementeringspakke, 148 MB)
                 •         Novell SuSE Linux ES12 (på engelsk) (implementeringspakke, 134 MB)

ESXi VIB:

•         ESXi 5.1 (på engelsk) (6 MB)
                 •         ESXi 5.5 (på engelsk) (6 MB)
                 •         ESXi 6.0 (på engelsk) (6 MB)

For å bruke ESXi VIB med VMWare vSphere-programmet kan du bruke pakkene fra Dell VMWare-depotet.

•         Dell VMWare-depot (på engelsk) (Last ned OMSA VIB-er for å få ulike ESXi-versjoner)
                •         Dell VMWare-depot (på engelsk) (SSL)

XenServer (tilleggspakke):

•         XenServer 6.2 (på engelsk) (74 MB)

Hvis du trenger mer hjelp eller informasjon om Dell OpenManage Server Administrator, kan du se i Dell TechCenter-wikien: http://en.community.dell.com/techcenter/systems-management/w/wiki/1760 (på engelsk)