Dell OpenManage Server Administrator

Dell OpenManage Server Administrator (OMSA) gir en omfattende løsning for en-til-en-systemadministrering på to måter: fra et integrert, webleserbasert grafisk brukergrensesnitt (GUI) og fra et kommandolinjegrensesnitt (CLI) i operativsystemet. Server Administrator er utformet med tanke på at systemadministratorer skal kunne administrere systemer lokalt og eksternt i nettverket. Dette gjør at systemadministratorene kan fokusere på å administrere hele nettverket ved å gi omfattende en-til-en-systemadministrering.

Håndbøker og dokumentasjon

Dell Systems Management – Støttetabell for OpenManage-programvare (på engelsk)

Støttetabellen for Dell Systems Management-programvaren bidrar til å identifisere Dell OpenManage-programvaren og andre Dell-komponenter som støttes på Dell PowerEdge/PowerVault-systemer, weblesere og operativsystemer.

Klikk på Dell TechCenter (på engelsk) hvis du vil ha mer informasjon om OpenManage Server Administrator (videoer, koblinger, nedlastinger osv.)
Du finner vanlige spørsmål om OpenManage Server Administrator ved å klikke her (på engelsk)

Nedlastinger for OMSA versjon 7.4
OMSA v7.4 kan lastes ned via følgende koblinger. Se installeringsveiledningen og støttetabellen for Server Administrator for å installere disse pakkene på det støttede operativsystemet.

Windows:

Dell OpenManage 7.4 for Microsoft Windows x86
        Dell OpenManage 7.4 for Microsoft Windows x64

Linux:
        Dell OpenManage 7.4 for Red Hat Consolidated Package (1264 MB)
        Dell OpenManage 7.4 for Red Hat Enterprise Linux 5 (x86) (implementeringspakke, 133 MB)
        Dell OpenManage 7.4 for Red Hat Enterprise Linux 5 (x64) (implementeringspakke, 162 MB)
        Dell OpenManage 7.4 for Hat Enterprise Linux 6 (x64) (implementeringspakke, 163 MB)
        Dell OpenManage 7.4 for Novell SuSE Linux ES 11 (implementeringspakke, 133 MB)
        Dell OpenManage 7.4 for VMWare ESX 4.1 (implementeringspakke, 163 MB)

ESXi VIB:
        Dell OpenManage 7.4 for ESXi 4.1 (5 MB)
        Dell OpenManage 7.4 for ESXi 5.0 (5 MB)
        Dell OpenManage 7.4 for ESXi 5.1 (6 MB)
        Dell OpenManage 7.4 for ESXi 5.5 (6 MB)

For å bruke ESXi VIB med VMWare vSphere-programmet kan du bruke pakkene fra Dell VMWare-depotet.
        Dell OpenManage 7.4 fra VMWare-depot (last ned OMSA VIBs for ulike ESXi-versjoner)
        Dell OpenManage 7.4 for Dell VMWare-depot (SSL)

XenServer (tilleggspakke):
        Dell OpenManage 7.4 for XenServer (65 MB)

VIKTIG – forbedringer i versjon 7.4

Dell har lansert OMSA 7.4.0.1 med følgende feilrettinger og forbedringer fra 7.4-blokkversjonen:
    1. OME 1.21 Broadcom-fastvareoppdateringen rapporteres som mislykket i OM Essentials, men er faktisk vellykket
    2. OMSA 7.4 x86 MST.SYS-tjenesten kan ikke starte med kritiske syslog-feil i Windows-hendelsesloggen
    3. OMSA 7.4 dsm_sa_datamgr64-unntak med tredjeparts Sentinel HASP USB-dongle/-drivere
    4. Når et M820-system migreres fra M1000e- til VRTX-kabinettet, krasjer OMSA-dataadministratoren
    5. R220_EST: Dataadministratoren krasjer under oppretting av virtuell RAID 50-stasjon via OMSA
    6. Forskjellige SFCB-DCIM-minnelekkasjer
    7. Wmiprvse.exe krasjer på Windows Server 2012 ved tilgang til OMSAx64 7.x dccim64 IM_DiscreteSensor

Last ned:

OMSA 7.4.0.1 for ESX 4.1 Klikk her
    OMSA 7.4.0.1 for RHEL5 Klikk her
    OMSA 7.4.0.1 for RHEL6 Klikk her
    OMSA 7.4.0.1 for SLES 11 Klikk her
    OMSA 7.4.0.1 for Windows – 32-biters Klikkher
    OMSA 7.4.0.1 for Windows – 64-biters Klikk her