Støtte for operativsystem på PowerEdge-server

Operativsystemstøtte for Microsoft Windows Server

Dell samarbeider med Microsoft for å sikre stabil og pålitelig ytelse for Microsoft-operativsystemene som kjører på Dell PowerEdge-servere.
Hvis du vil ha mer informasjon om Microsoft Server-operativsystemer som støttes på spesifikke PowerEdge-modeller, kan du klikke her (på engelsk).

Trenger du hjelp til å velge riktig operativsystemversjonen for serveren? Prøv rådgivningsverktøyet for Microsoft Server her (på engelsk).

Hvis du ønsker feilsøkingsinformasjon om Microsoft Server-operativsystemer, kan du klikke her.

Støttetabell for Linux-operativsystemer

Dell har omfattende Linux-ekspertise via vår dedikerte Linux-teknologi og tekniske kundestøtteteam. Følgende Linux-implementeringer støttes gjennom støtteavtaler om samarbeid mellom Dell og våre respektive Linux-partnere. Se vår støtteoversiktside her . Ekstra Linux-informasjon finnes på Dell Linux-sidene her (på engelsk).
 .

Operativsystemstøtte for Dell Direct

Dell håndterer alle problemer med maskinvare og operativsystem, men videresender om nødvendig saken til partneren.

Kombinert støtte for operativsystem for Dell og partneren

Dell håndterer alle maskinvareproblemer og gir samarbeidsstøtte (se informasjon her (på engelsk)) sammen med Oracle for Oracle Linux/Oracle VM og Canonical for Ubuntu for å håndtere støtte for operativsystemer. Kunder kan likevel ringe Dells kundestøttetjenester for å få hjelp (på engelsk).

Kompatibilitet for partnerens maskinvareliste

Støtteavtaler og abonnement for partnere er tilgjengelige gjennom vår organisasjon for programvare og eksterne enheter (her (på engelsk)) (unntatt Asianux).

Merk: Vi kjenner den brede bruken av CentOS på Dell-systemer og forstår at det er en fellesskapsutviklet avledning av Dell-støttet Red Hat Enterprise Linux. Støtte for dette operativsystemet er tilgjengelig direkte fra CentOS-fellesskapet på dette webområdet (på engelsk).

Hypervisor-støtte

For Microsoft Hyper-V og Red Hat Enterprise Virtualization kan du se operativsystemstøtten ovenfor.
  • Klikk her (på engelsk) for å vise implementeringsveiledningene for VMware ESXi
  • Klikk her (på engelsk) for å vise kompatibilitetslisten for VMware-maskinvare
  • Klikk her (på engelsk) for å vise kompatibilitetslisten for XenServer-maskinvare