Skrivere, skjermer og tilbehør

Skrivere, skjermer og tilbehør.

Gratulerer med kjøpet av Dell-produktet.

Se gjennom vår omfattende kunnskapsbase nedenfor for å få informasjon om hvordan du konfigurerer det nye produktet.

Oppsett og oppdateringer

Dell tilbyr detaljerte instruksjoner for konfigurering av utstyret for å hjelpe deg med å komme raskt i gang. Kontroller at produktet er oppdatert med den nyeste versjonen av programvare og drivere.

Andre nyttige handlinger:

Verifiser kontoen

Når du verifiserer Dell-kontoinformasjonen, får du tilgang til tilpasset støtte for utstyret, helt fra du kobler det til.

Hjelp til feilsøking

Bli med i fellesskapet

Når du kjøper et Dell-produkt, blir du del av et omfattende, vennlig fellesskap av andre Dell-eiere som er ivrige etter å dele erfaringer og kunnskap med deg.