Kontakt oss

Premier-innlogging Logg på

Komme i gang: Servere, lagring og nettverk

Komme i gang: Løsninger for servere, lagring og nettverk:

Gratulerer med kjøpet av Dell. Her får du noen nyttige verktøy og litt praktisk informasjon som gjør det lettere å motta produktstøtte, få tilgang til kontoinformasjonen din, registrere produktet og bli med i Dell-fellesskapet.

Komme i gang
Når du verifiserer Dell-kontoinformasjonen, får du tilgang til tilpasset støtte for systemet du har, fra det øyeblikket du kobler det til.

Oppsett og konfigurasjon
Utforsk virksomhetens informasjon for å gjøre installasjonen og konfigureringen lettere.

Nyttige koblinger og verktøy

Bli med i fellesskapet
Når du kjøper et Dell-system, blir du en del av et omfattende, vennlig fellesskap av andre Dell-eiere som er ivrige etter å dele sine erfaringer og sin kunnskap med deg.