Bærbare PC-er

Finn service-ID-en på den bærbare PC-en

Service-ID-en er plassert på undersiden av den bærbare PC-en.Service-ID-en består av 7 tegn, og ekspresservicekoden består av 10 tall som er en numerisk versjon av service-ID-en. Begge kodene er plassert på undersiden av den bærbare PC-en. Dell bruker disse produktidentifikatorene for å få informasjon om enhetens spesifikke tekniske spesifikasjoner og service, slik at vi kan gi personlige støttealternativer.

Se denne videoen for å lære hvordan du finner service-ID-en (1:45), (kun på engelsk)

Bærbare PC-modeller: Latitude, Inspiron, XPS, Precision, Vostro og Alienware.