Kontakt oss

Premier-innlogging Logg på

Finn service-ID-en: Tilbehør, eksterne enheter og nettbrett

Finne service-ID-en på Dells eksterne enheter, tilbehør eller håndholdte enheter.

Dells service-ID er en identifikator på sju tegn som er unik for produktet ditt. I tillegg til service-ID-en er det en ekspresservicekode som er en 10-sifret numerisk versjon av service-ID-en som kan skrives inn i en telefon for samtaleruting. Selv om de fleste Dell-produkter har en service-ID, er det enkelte typer tilbehør og eksterne enheter som ikke har det. Som regel har stasjonære og bærbare datamaskiner, servere og lagringsenheter, skrivere og mobile enheter (for eksempel telefoner og nettbrett) en service-ID.

Andre Dell-produkter med service-ID er projektorer, store skjermer med høy oppløsning, håndholdte Axim-enheter og Dells smarttelefoner og nettbrett.

På de Android-baserte nettbrettene Dell Venue 7 og 8 står service-ID-en under Innstillinger i delen Om nettbrettet , og det er det siste feltet som vises.

Det er også en etikett på den nedre kanten som viser service-ID-en og ekspresservicekoden (figur 1).

Tablet-st

Figur 1: Plassering av service-ID og ekspresservicekode (angitt med blå prikk).

_________________________________________________________________________________________________________

For Dell Venue 11 Pro finner du service-ID-en ved hjelp av koblingen øverst i denne artikkelen hvis du er i Windows på nettbrettet. Hvis du ikke kan slå på nettbrettet og komme inn i Windows, kan du finne service-ID-en bak bakdekselet på nettbrettet.

Det fleksible bakdekselet av plast kan tas av ved å presse det oppover og av baksiden av nettbrettet.

Service-ID-en og ekspresservicekoden for Venue 11 Pro vises på et panel i øvre venstre eller øvre høyre hjørne under dekselet.

Venue 11 Pro

Venue 11 Pro

_________________________________________________________________________________________________________

Enkelte nettbrett har service-ID-nummeret på dekselet over SIM-kortsporet eller SD-kortsporet.

streak10st

xps10

• Service-ID-etiketten er på baksiden av Dell XPS 10, på underkanten av rammen.

• Service-ID-nummeret for Dell XPS 18 er på innsiden av et av bena som kan foldes ut.

Det er som regel noen vanlige steder som en service-ID kan være på disse enhetene. Det er blant annet baksiden eller undersiden av en projektor eller skjerm, nedre kant av skjermen eller nettbrettet, i batterirommet på en bærbar enhet eller på innsiden av et SIM-kort eller minnekortdeksel.

Mobile eksterne enheter

Projektorer kan ha en service-ID-etikett på undersiden eller på baksiden av kontaktpanelet.

Mobile eksterne enheter

Hvis en skjerm har en service-ID, er den vanligvis på baksiden av skjermen. De fleste Dell-skjermene har imidlertid ingen service-ID.