Identifisere Dell-skriveren

Finne service-ID-en til Dell-skriveren

Service-ID-en består av 7 tegn og ekspresservicekoden består av 10 eller 11 tall som er en tallversjon av service-ID-en.
Dell bruker disse produktidentifikatorene for å få informasjon om enhetens spesifikke tekniske spesifikasjoner og service, slik at vi kan gi personlige støttealternativer.

På Dell-skrivere er Dell-service-ID-klistremerket sannsynligvis på baksiden av skriveren eller i skuffen med tonerkassetter eller blekkpatroner.

esupport-barcord

Video
De innholdsrike videoene våre tilbyr trinnvis støtte og informasjon for å løse forespørselen din. Videoene er på engelsk. Teksting er tilgjengelig for enkelte språk. Du finner flere videoer i videobiblioteket.

Denne videoen viser deg hvordan du finner service-ID-etiketten på Dell-skriveren.