Skrivere

Service-ID-en består av 7 tegn, og ekspresservice-ID-en består av 10 eller 11 tall som er en numerisk versjon av service-ID-en. Dell bruker disse produktidentifikatorene for å få informasjon om enhetens spesifikke tekniske spesifikasjoner og service, slik at vi kan gi personlige støttealternativer.

Denne videoen viser deg hvordan du finner etiketten med service-ID-en på Dell-skriveren
Find your Printer Service Tag (Teksting tilgjengelig for mange språk)