Dell DataSafe Online

Kunngjøring om Dell™ DataSafe Online-tjenesten

Dell DataSafe Online-tjenesten er avsluttet fra og med 11. juli 2015. Alle eksisterende kontoer har nådd utløpsdatoen, og alle data blir permanent slettet fra Dell ™ DataSafe Online-systemet tidligst 30 dager etter at kontoen er utløpt.

Vanlige spørsmål

Spørsmål: Når mister jeg tilgangen til dataene mine på Dell DataSafe Online?
Svar: Data er ikke lenger tilgjengelig fra Dell DataSafe Online.

Spørsmål: Hvordan henter jeg dataene mine?

Svar: Fra og med 30 dager etter at kontoen utløp, kan ikke data hentes lenger.

Spørsmål: Hva skjer med dataene mine etter at jeg ikke lenger har tilgang til kontoen min?

Svar: Dell DataSafe Online-tjenesten ble avsluttet den 11. juli 2015 og tilgang til tjenesten er ikke lenger tilgjengelig.
Alle lagrede data blir slettet fra Dell DataSafe Online-systemet

Spørsmål: Hva skjer hvis jeg ikke henter dataene mine innen kontoen utløper?
Svar: Dataene er tilgjengelige i minst 30 dager etter at kontoen din utløper.. Etter dette slettes dataene dine fra systemet.

Spørsmål: Kan dere anbefale andre alternativer for sikkerhetskopiering?

Svar: Det finnes mange tilgjengelige løsninger for sikkerhetskopiering. McAfee- og andre antivirusleverandører tilbyr sikkerhetskopiering som en komponent av produktene, og sikkerhetskopiering er innebygd i Windows 7 og nyere versjoner.

Spørsmål: Kan jeg beholde min eksisterende Dell DataSafe Online-konto?
Svar:
Dell avslutter permanent dette programmet, og kontoer kan ikke fornyes eller fortsettes.