Dell Digital Delivery

Funksjoner og fordeler

Programvare på enkleste måte

Dell Digital Delivery er en enkel og ny måte å kjøpe programvare på når du kjøper en PC. Du kan laste ned og installere tilgjengelig programvare automatisk på utvalgte systemer. Alt du trenger er en Internett-tilkobling og noen minutter – slik at du kan få de skreddersydde løsningene fra Dell uten å måtte vente, og deretter fortsette å arbeide med det du skal.

• Automatisk installering – Du trenger ikke å administrere påloggingslegitimasjon, gå til webområder, vente på e-poster, lete etter lisensinformasjon eller bruke DVD-er. Så snart du er koblet til Internett, gjør Dell Digital Delivery resten.
  • Gjenopprettingsfunksjon – Uansett om du installerer et program på nytt eller gjenoppretter hele systemet, holder Dell Digital Delivery oversikt over kjøpene dine og automatiserer prosessen, slik at du slipper å lete etter riktig CD eller DVD hvis du trenger å installere programmet på nytt senere.
  • Privat og sikkert – Dell Digital Delivery knytter informasjon om datamaskinens maskinvare til Dells programvarelisensdatabase via en sikker, kryptert kanal. Personlig informasjon blir aldri gjort offentlig eller delt med tredjeparter, i samsvar med Dells retningslinjer for personvern.
  • Miljøbevissthet – Dell Digital Delivery skaper mindre papir- og plastavfall, siden programvare oftest kommer innpakket i mye emballasje selv om det ikke følger med håndbøker. Dessuten slipper du å dra til butikken.

Dell Digital Delivery-programmet er forhåndsinstallert på de fleste Dell-systemer. Hvis du må installere programmet på nytt, kan du laste ned Dell Digital Delivery her.

Dell Digital Delivery

Hvordan fungerer det?

Dell Digital Delivery gjør det mulig å kjøpe utvalgt programvare samtidig som du bestiller datamaskinen. Når du mottar datamaskinen, blir programvaren automatisk lastet ned og installert fra Internett.
En internettforbindelse er nødvendig for at Dell Digital Delivery skal kunne laste ned programvaren.
Slik fungerer det:
  • Velg programvare når du bestiller en ny datamaskin fra dell.com.
  • Når du har mottatt systemet og slått det på, vil du bli ledet gjennom konfigurasjonen, inkludert oppkoblingen til Internett. Bredbåndstilkobling er anbefalt.
  • Installasjonsprogrammet for Dell Digital Delivery kjøres automatisk, og programvaren du har kjøpt, vil bli lastet ned og installert av Dell.
  • Du kommer ikke til å motta medier (CD-er eller DVD-er) eller skriftlig dokumentasjon for programvare som er kjøpt med Dell Digital Delivery, ettersom programvaren kan gjenopprettes via Internett.

Finn ut hvordan du bruker Dell Digital Delivery og hvordan du avinstallerer et digitalt levert program eller installerer det på nytt.

Dell Digital Delivery

Systemkrav

Støttede systemer:

• Alienware
  • Inspiron
  • Vostro
  • XPS
  • Latitude
  • OptiPlex
  • Dell Precision

Minstekrav til systemet:

• Microsoft Windows XP, Windows Vista eller Windows 7 / Windows 8
  • 1 GHz prosessor eller raskere
  • Minst 512 MB (megabyte) RAM
  • Minst 512 MB tilgjengelig plass på harddisken
  • Skjermoppløsning på 800 x 600
  • Skjermfarger – 256 farger
  • Internett-tilgang

Tilleggsinformasjon for IT-ansvarlige

Kundens personvern

Privat og sikkert

Dell Digital Delivery
knytter informasjon om datamaskinens maskinvare til Dells programvarelisensdatabase via en sikker, kryptert kanal. Personlig informasjon blir aldri gjort offentlig eller delt med tredjeparter, i samsvar med Dells retningslinjer for personvern.

Kundens personvern er svært viktig for Dell.

Dell vil ikke samle inn noen informasjon om bruk av datamaskinen utenfor Dells støtteverktøy, for eksempel Internett-bruk eller personlige filer. I tillegg vil vi ikke selge noen informasjon som vi samler inn i forbindelse med Dells støtteverktøy, eller på annen måte gjøre informasjonen tilgjengelig for kommersielle formål. Dells retningslinjer for personvern gjelder for informasjon som er samlet inn av Dells støtteverktøy. Hvis du vil se Dells retningslinjer for personvern, kan du klikke her.