Dell SupportAssist for PC-er og nettbrett

Automatisert, proaktiv og prognosebasert støtte

Vi i Dell forstår at du har viktigere ting å gjøre enn å feilsøke problemer. Derfor har vi lansert SupportAssist for PC og nettbrett, bransjens første automatiserte proaktive og prognosebaserte støtteteknologi.

SupportAssist kontrollerer proaktivt tilstanden til systemets maskinvare og programvare. Når det blir oppdaget et problem, sendes den nødvendig informasjonen om systemtilstanden til Dell for å starte feilsøkingen. Dell kontakter deg for å snakke om hvordan problemet kan løses, noe som løser problemene før de koster deg dyrt.

Laboratorieresultater fra tredjeparter viser at ProSupport Plus med SupportAssist faktisk løser problemer raskere enn konkurrentene. Resultater inkluderer følgende:*

• 58 % reduksjon i trinn
  • 84 % mindre tid på telefon
*Kilde: Tredjeparts laboratorietesting med Principled Technologies (teknisk kundestøtteprosess sammenlignet med HP og Lenovo), oktober 2014 Se hele rapporten (på engelsk).

Kom i gang:
SupportAssist er nå forhåndsinstallert på de fleste nye Dell-enheter som kjører Windows operativsystem. Du finner det i Start -menyen under Alle programmer i Dell -mappen. Hvis det ikke er forhåndsinstallert, følger du installeringsinstruksjonene nedenfor:

Administrering av personlige enheter:
Uansett om du har én eller flere personlige enheter, kan SupportAssist forenkle administreringen ved å sende deg varsler på enheten om problemer eller nødvendige oppdateringer for den enheten.

Last ned SupportAssist for PC og nettbrett

Se gjennom brukerhåndboken og vanlige spørsmål (på engelsk) for å få mer informasjon.
Kunder som har Premium-støtte, nyter godt av den automatiserte problemoppdagingen, varslingene og saksopprettingen som blir tilbudt i SupportAssist.

Administrering av enheter for virksomheter:

Virksomheter eller organisasjoner som administrerer PC-er og nettbrett med ProSupport Plus-service, kan nyte godt av det store utvalget av SupportAssist-funksjoner. Det inkluderer blant annet prognosebasert oppdaging og feilforebygging av problemer på batterier og harddisker. Se hele listen over funksjoner i SupportAssist-brosjyren (på engelsk).

IT-avdelinger kan implementere felles konfigurering for alle enhetene i virksomheten og administrere SupportAssist-varsler i Dell TechDirect (på engelsk) for enkel, sentralisert administrering. Du finner mer informasjon i implementeringsveiledningen og -videoene (på engelsk).
Du må laste ned SupportAssist og SupportAssist-agenten for å begynne.

1. Last ned SupportAssist
2. Last ned SupportAssist-agent

Ingen egen IT-avdeling i virksomheten? Sluttbrukere kan administrere varsler fra de individuelle systemene sine. Last ned SupportAssist for PC og nettbrett

Minimumskrav til enheter:

• Operativsystem: Windows 10, Windows 8.1, Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
  • Prosessor: 1,33 gigahertz (GHz)
  • Minne: 512 megabyte (MB)
  • Plass på harddisken: 512 megabyte (MB)
  • Skjerm: 1024 x 768 oppløsning, 16-biters modus
  • Tilkobling: Krever Internett-tilgang
  • Administratorrettigheter på systemet er installert

SupportAssis-grensesnitt:

Hjemmeskjerm

Sikkerhet og personvern:
SupportAssist samler bare inn informasjon om tilstanden til systemet og kontaktinformasjonen du oppgir under registreringen. Dell samler ikke inn noe informasjon om bruk av datamaskinen utenfor SupportAssist, for eksempel Internett-bruk eller personlige filer. Vi vil heller aldri selge informasjon som vi samler inn via SupportAssist, og vi gjør ikke informasjonen tilgjengelig for kommersielle formål. Du finner mer informasjon ved å se gjennom vanlige spørsmål om SupportAssist (på engelsk) og Dells retningslinjer for personvern.

Støtter du servere, lagrings- eller nettverksenheter? Gå til siden til ressurssenteret for SupportAssist for virksomheter.

Artikler i kunnskapsbasen knyttet til Dell SupportAssist for PC-er og nettbrett: