Dell SupportAssist for PC-er og nettbrett

Automatisert, proaktiv og prognosebasert støtte

SupportAssist-Dell-Blue-100x100

Vi i Dell forstår at du har viktigere ting å gjøre enn å feilsøke problemer. Derfor har vi lansert SupportAssist for PC og nettbrett, bransjens første automatiserte proaktive og prognosebaserte støtteteknologi.

SupportAssist kontrollerer proaktivt* tilstanden til systemets maskinvare og programvare. Når det blir oppdaget et problem, sendes den nødvendig informasjonen om systemtilstanden til Dell for å starte feilsøkingen. Dell kontakter deg for å snakke om hvordan problemet kan løses, noe som løser problemene før de koster deg dyrt.

Kom i gang:
SupportAssist er nå forhåndsinstallert på de fleste nye Dell-enheter som kjører Windows operativsystem. Du finner det i Start -menyen under Alle programmer i Dell-mappen. Hvis det ikke er forhåndsinstallert, følger du installeringsinstruksjonene nedenfor:

Administrering av personlige enheter:
Uansett om du har én eller flere personlige enheter, kan SupportAssist forenkle administreringen ved å sende deg varsler på enheten om problemer eller nødvendige oppdateringer for den enheten.

Last ned SupportAssist for PC og nettbrett

Les gjennom dokumentasjonen for SupportAssist for å få mer informasjon.
Kunder med Premium Support eller Premium Support Plus har automatisert problemoppdaging, varsling og saksoppretting som blir tilbudt av SupportAssist.

Administrering av enheter for virksomheter:

Virksomheter eller organisasjoner som administrerer PC-er og nettbrett med ProSupport Plus-service, kan nyte godt av det store utvalget av SupportAssist-funksjoner. Det inkluderer blant annet prognosebasert oppdaging og feilforebygging av problemer på batterier og harddisker. Se hele listen over funksjoner i SupportAssist-brosjyren.

IT-avdelinger kan implementere felles konfigurering for alle enhetene i virksomheten og administrere SupportAssist-varsler i Dell TechDirect for enkel, sentralisert administrering. Du finner mer informasjon i implementeringsveiledningen og -videoene.
Du må laste ned SupportAssist, som inneholder SupportAssist-agenten, for å begynne.

1. Last ned SupportAssist (64-biters Windows)
2. Last ned SupportAssist (32-biters Windows)

Ingen egen IT-avdeling i virksomheten? Sluttbrukere kan administrere varsler fra de individuelle systemene sine. Last ned SupportAssist for PC og nettbrett

Minimumskrav til enheter:

• Operativsystem: Windows 10, Windows 8.1, Windows 8, Windows 7 (ikke tilgjengelig for Linux, Windows RT, Windows 10S, Android, Ubuntu og Chrome-baserte produkter)
  • Prosessor: 1,33 gigahertz (GHz)
  • Minne: 2 gigabyte (GB)
  • Ledig plass på harddisken: 2 gigabyte (GB)
  • Skjerm: 1024 x 768 oppløsning, 16-biters modus
  • Tilkobling: Krever Internett-tilgang
  • Administratorrettigheter på systemet er installert
  • Nettverksporter: 5700 (for å åpne SupportAssist-brukergrensesnittet) og 9012 (for kommunikasjon med Dell)

Detaljer om den proaktive funksjonen til SupportAssist:
*SupportAssist oppdager automatisk og varsler Dell proaktivt om problemer med operativsystemet, oppgraderinger av programvare, driveroppdateringer og patcher, skadelig programvare, virusinfiserte filer, feil på harddisker, batterier, minne, interne kabler, varmesensorer, kjøleribber, vifter, SSD-disker og videokort.

SupportAssist-grensesnitt:

SA_interface

Sikkerhet og personvern:
SupportAssist samler bare inn informasjon om tilstanden til systemet og kontaktinformasjonen du oppgir under registreringen. Dell samler ikke inn noe informasjon om bruk av datamaskinen utenfor SupportAssist, for eksempel Internett-bruk eller personlige filer. Vi vil heller aldri selge informasjon som vi samler inn via SupportAssist, og vi gjør ikke informasjonen tilgjengelig for kommersielle formål. Finn ut mer ved å gå gjennom Dells retningslinjer for personvern.

Støtter du servere, lagrings- eller nettverksenheter? Gå til siden til ressurssenteret for SupportAssist for virksomheter.

Artikler i kunnskapsbasen knyttet til Dell SupportAssist for PC-er og nettbrett:

Grafikkort
De innholdsrike videoene våre tilbyr støtte trinn for trinn og informasjon for å behandle forespørselen. Videoene er på engelsk. Teksting er tilgjengelig for enkelte språk. Se våre SupportAssist-videoer på YouTube. Du finner flere videoer i videobiblioteket.