My Dell

All støtten og informasjonen du trenger, samlet på ett sted

My Dell, tidligere kjent som Dells kundestøttesenter, gir automatisert teknisk støtte, noe slik at det blir enklere enn noensinne å løse og forebygge problemer. Denne brukervennlige programmet gir deg tilgang til alt du trenger for å bruke og vedlikeholde systemet.

Last ned My Dell

My Dell er forhåndsinstallert på alle nye Dell-systemer, og gir

• råd og varslinger som informerer deg om problemer før de oppstår, og verktøy som gjør deg i stand til å løse eventuelle problemer når de oppstår.
  • fleksibel, automatisk sikkerhetskopiering og gjenoppretting via Dell Backup and Recovery for å sikre at viktige dokumenter, bilder og mediefiler holdes trygge
  • tids- og arbeidsbesparelser i form av enkel tilgang til Dells kundestøtte, servicekontraktinformasjon og tjenester

Hvis systemet din ikke ble levert med My Dell forhåndsinstallert, eller du ønsker å installere My Dell på nytt, må du først sjekke at systemet oppfyller minimumskravene, og deretter følger du instruksjonene nedenfor.

My Dell

Minstekrav til systemet

• Operativsystem: Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
  • Prosessor: 1,33 gigahertz (GHz)
  • Minne: 512 megabyte (MB)
  • Plass på harddisken: 512 megabyte (MB)
  • Skjerm: 1024 x 768 oppløsning, 16-biters modus
  • Tilkobling: Krever Internett-tilgang
  • Administratorrettigheter

Slik installerer du My Dell

• Last ned My Dell, og kjør deretter programmet.
  • Hvis du blir spurt om du vil la programmet utføre endringer på datamaskinen, svarer du Ja.
  • My Dell-installasjonsmenyen dukker opp og viser installasjonsframgangen.
  • Når My Dell-installasjonen er fullført, klikker du på Fullført.
  • Hvis du vil åpne My Dell, klikker du på Start, skriver inn My Dell i søkefeltet, og klikker deretter på My Dell-ikonet (en hvit skiftenøkkel i en blå sirkel.)
  • Åpne Settings-menyen (innstillinger) i My Dell, merk begge avmerkingsboksene og klikk på OK, slik at Dell kan gi deg automatiske programvareoppdateringer og hente systeminformasjon for personlig støtte. Hvis du installerer eller oppgraderer My Dell, blir du ikke spurt på nytt om du vil tillate oppdateringer og varsler.

Merk:
     Du kan bruke My Dell uten å gi Dell tilgang til å hente service-ID-en og informasjon om systemkonfigurasjonen, men da kan du ikke dra fordel av raskere telefon eller chat-støtte, og heller ikke få personlige oppgraderinger og verktøy for ditt systems maskinvare og programvare. Du kan endre innstillingene for bruksinformasjon og service-ID når som helst ved å gå til Settings-menyen (innstillinger) i My Dell.

• My Dell finner service-ID-en, ekspresservicekoden og servicestatusen automatisk.

Nye funksjoner i My Dell

Med My Dell får du tilpasset kundestøtte med funksjoner og verktøy som hjelper deg med å løse eksisterende problemer og forebygge nye.

• Proaktiv varsling: Automatiske oppdateringer og varsler holder systemet oppdatert og problemfritt. My Dell oppdager når du er koblet til Internett, og ser automatisk etter programvareoppgraderinger, driveroppdateringer og korrigeringsfiler til systemet ditt.
    • Forbedret feilsøking: My Dell inneholder PC Checkup, et feilsøkings- og diagnostikkverktøy som skanner og tester systemets maskinvare. PC Checkup retter automatisk opp vanlige konfigurasjonsproblemer og gir detaljerte rapporter som Dell-agenter kan bruke til å løse problemer raskt. PC Checkup-maskinvaresøket er vanligvis konfigurert til å kjøre én gang i måneden, men du kan selv velge hvor ofte det skal kjøres i Settings-menyen (innstillinger), og du kan kjøre det manuelt når det passer deg.
    • Tekniske eksperter: Uansett om du foretrekker kundestøtte via Internett, chat eller en telefonsamtale med en kundestøtterepresentant, kan du bruke My Dell til å velge det alternativet som passer best for deg.
    • Tilpasset støtte: My Dell finner tilpasset systeminformasjon automatisk, inkludert service-ID-nummer, PC-modellnummer, ekspresservicekode og servicekontraktinformasjon. Dette sikrer at du kun mottar støtteartikler, brukerhåndbøker, drivere, oppdateringer og feilrettinger som er relevant for ditt systems maskinvare og programvare.

My Dell

My Dell

Ekstra kundestøtte

My Dell og personvern

Dell samler ikke inn noe informasjon om bruk av datamaskinen utenfor My Dell, som Internett-bruk eller personlige filer. Dessuten vil vi aldri selge noen informasjon som vi samler inn fra My Dell, og heller ikke gjøre informasjonen tilgjengelig for kommersielle formål. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se Dells retningslinjer for personvern.