Kontakt oss

Premier-innlogging Logg på

Faktura og fraktdokumenter

Faktura og fraktdokumenter – vanlige spørsmål

Hva er en pakkseddel?

Alle bestillinger som leveres av et fraktselskap, inkluderer en pakkseddel med en liste over alle varene
i bestillingen. Dette dokumentet skal vanligvis være festet oppå esken når bestillingen leveres.

Tilbake til toppen

Hvordan kan jeg få en kopi av pakkseddelen min?

Det har aldri vært enklere å få tak i en kopi av pakkseddelen for en bestilling du nylig har gjort.

Alternativ 1:

1. Logg på Min konto
  2. Klikk på "Bestillingsstatus" under "Mine bestillinger"
  3. Velg bestillingen du er ute etter
  4. På siden med informasjon om bestillingen klikker du på Vis pakkseddel

Du kan åpne og skrive ut pakkseddelen med mindre det har gått seks måneder siden leveringsdatoen.
Hvis det har gått mer enn seks måneder etter leveringsdatoen, må du fylle ut et skjema, så sender vi deg denne informasjonen via e-post.

Alternativ 2:

1. Klikk på Pakkseddel
  2. Fyll ut skjemaet. For å holde opplysningene dine trygge, må vi be deg om å oppgi tre opplysninger slik at vi vet at det er deg

Du kan åpne og skrive ut pakkseddelen med mindre det har gått seks måneder siden leveringsdatoen.
Hvis det har gått mer enn seks måneder etter leveringsdatoen, må du fylle ut et skjema, så sender vi deg denne informasjonen via e-post.

Merk:
Du får pakkseddelen, som inneholder:

• Bestillingsinformasjon
  • Forsendelsesinformasjon
  • Service-ID-nummer (systembestillinger)
  • Produktbeskrivelser
  • Leveringsadresse (når du er autentisert/logget på Min konto)

Tilbake til toppen

Hvordan kan jeg få en kopi av fakturaen min?

Fakturaen sendes til bestillingens leveringsadresse, og bør komme fram innen tre uker etter at varene ble levert. Hvis du ikke har mottatt fakturaen innen denne tidsrammen, bør du gjøre ett av følgende:

Alternativ 1:
Klikk på Faktura.
Fyll ut informasjonen. For å holde opplysningene dine trygge, må vi be deg om å oppgi to opplysninger (e-postadresse og passord) slik at vi vet at det er deg.
Alternativ 2:
  1. Logg på Min konto
  2. Klikk på "Bestillingsstatus" under "Mine bestillinger"
  3. Velg bestillingen du er ute etter
  4. På siden med informasjon om bestillingen klikker du på Vis pakkseddel under tilknyttet informasjon.

Da kan du åpne og skrive ut fakturaen.
Hvis fakturakoblingen ikke er tilgjengelig, følger du alternativet nedenfor for å få hjelp fra kundestøtte:
Alternativ 3:

1. Klikk på Kontakt oss
  2. Velg Kontakt kundestøtte
  3. Velg alternativet som passer
  4. Klikk på Send/Fortsett

Tilbake til toppen

Hvordan får jeg tak i bruksanvisningen min?

Slik laster du ned en bruksanvisning:

1. Velg kategorien "Støtte" fra hovedmenyen (ved siden av kategorien Handle)
  2. Nederst på siden finner du en del som heter "Populære støtteverktøy"
  3. Klikk på ikonet "Håndbøker"
  4. Følg disse instruksjonene