Treceți la conținutul principal
  • Plasaţi comenzi rapid şi simplu
  • Vizualizaţi comenzile şi urmăriţi starea transportului
  • Creaţi şi accesaţi o listă cu produsele dvs.
  • Manage your Dell EMC sites, products, and product-level contacts using Company Administration.

Serviciul de asistență internațională Dell

Serviciile Dell sunt disponibile în întreaga lume, iar Programul de servicii internaționale Dell oferă siguranța că puteți beneficia de servicii și de asistență atunci când călătoriți cu produsul Dell în afara țării dvs. de origine.

Serviciul de asistență internațională Dell este oferit în funcție de disponibilitatea pe plan local a pieselor și a manoperei. Componentele specifice țării, cum ar fi tastaturile, nu sunt de obicei disponibile în afara țării de origine.

Pentru asistență în timpul călătoriilor internaționale, selectați țara în care stați pe pagina Contactați serviciul de asistență tehnică și introduceți numărul etichetei de service. Alegeți asistența internațională pentru a accesa opțiunile telefonice pentru țara în care călătoriți.  Rețineți că, dacă un activ nu este vândut în țara respectivă, asistența nu va fi disponibilă până când nu vă întoarceți acasă.

Atenție: clienții Alienware care au nevoie de servicii de garanție internațională în China continentală (exclusiv Hong Kong, Taiwan și Macao) trebuie să furnizeze următoarele documente pentru a beneficia de serviciul de reparații: dovada achiziției, cum ar fi chitanța de cumpărare, comanda oficială, nota de livrare, nota de vânzare sau factura; și dovada unui cumpărător care călătorește (pașaport cu viză valabilă către sau din țara în care a fost achiziționat produsul).

Alte resurse

Bibliotecă de materiale de asistență
Bibliotecă de materiale de asistență
Accesați toate articolele din baza noastră de cunoștințe.