Support för produkter som inte kommer från Dell

Dells supporttjänster kan variera beroende på produkt men i allmänhet tillhandahåller inte Dell teknisk support för produkter som inte tillverkats av Dell. Om du behöver teknisk support för en produkt som inte tillverkats av Dell (programvara, elektronik eller tillbehör från tredje part) ska du kontakta tillverkaren eller tjänsteleverantören. Länkar till tillverkarnas webbplatser finns nedan.

Om du vill ha information om Dells policyer läser du Dells försäljningsvillkor.

Datortillbehör (minne, tangentbord, möss, batterier med mera)

Security Software

Nätverk (trådlöst, fast och telefonnätverk)

Operativsystem

Företags- och kontorsprogramvara

Digitalkameror

Spel: dator- och konsolspel

Handdatorer och surfplattor

MP3

Skrivare

Skärmar och projektorer

TV och hemmabio
Cd/dvd, lagring och medier

Företags-IT (servrar, lagring och programvara)

GPS

Internet och bredband