Premier-inloggning Logga in

Support för produkter som inte tillverkats av Dell

Dells supporttjänster kan variera beroende på produkt men i allmänhet tillhandahåller Dell inte teknisk support för produkter som inte tillverkats av Dell. Om du behöver teknisk support för en produkt som inte tillverkats av Dell (programvara, elektronik eller tillbehör från tredje part) ska du kontakta tillverkaren eller tjänsteleverantören. Länkar till tillverkarnas webbplatser finns nedan.

Om du vill ha information om Dells policyer läser du Dells försäljningsvillkor.

Här hittar du support- och kontaktinformation för olika produkttillverkare

Datortillbehör (minne, tangentbord, möss, batterier osv.)

Säkerhetsprogramvara

Nätverk (trådlöst, fast och telefonnätverk)

Operativsystem

Företags- och kontorsprogramvara

Digitalkameror

Spel: Datorer och konsoler

Handdatorer och surfplattor

MP3-spelare

Skrivare

Skärmar och projektorer

TV och hemmabio

CD-/DVD-enheter, lagring och media

Företagsprodukter (server, lagring och programvara)

GPS

Internet och bredband