Premier-inloggning Logga in

Dell AppAssure-support

På Dell AppAssure förstår vi hur viktiga dina program är för att din verksamhet ska fungera bra, och vi står redo att tillhandahålla kundtjänst i världsklass dygnet runt, varje dag, året om. Vi strävar efter att tillhandahålla snabb, tillförlitlig och tillmötesgående service, antingen online eller via telefon.

Om du vill ha kontaktinformation för support via telefon och e-post går du till
http://www.appassure.com/support/support-options/

Om du vill ha Dell AppAssure-kundservice via webben kan du begära åtkomst på: http://www.appassure.com/support/register

Klicka på länken Request Account (Begär konto) om du vill begära åtkomst till supportportalen.
Supportwebbplatsen för AppAssure är ENDAST tillgänglig på engelska

När du kontaktar Dell AppAssure-kundtjänsten ber vi dig ha följande information tillgänglig:

• Namn, företagsnamn, telefonnummer och e-postadress.
  • Programvaruprodukter: Version och build-nummer samt driftsättningsstadium.
  • Operativmiljö, versioner av Windows.
  • Nätverksmiljö.
  • Problembeskrivning: Område, symptom, datum/tid då problemet började/upphörde.
  • Felets karaktär: Hur ofta det inträffar, utlösande faktorer, omfång, historik.
  • Bedömning av inverkan: Nuvarande tillstånd, inverkan på funktionalitet, hur pass akut problemet är.
  • Felmeddelanden.
  • Åtgärder som hittills vidtagits för att felsöka ärendet.