Dell OpenManage Server Administrator

Dell OpenManage Server Administrator (OMSA) tillhandahåller en omfattande 1-till-1-lösning för systemhantering på två olika sätt: från ett integrerat, webbaserat grafiskt användargränssnitt (GUI) och från ett kommandoradsgränssnitt (CLI) via operativsystemet. Server Administrator är utformad så att systemadministratörer ska kunna hantera system lokalt och via fjärrstyrning i nätverket. Den gör det möjligt för systemadministratörer att fokusera på att hantera hela nätverk genom att tillhandahålla omfattande 1-till-1-systemhantering.

• Om du använder en Dell-server från 13:e generationens plattform – PowerEdge T630 , PowerEdge R630, PowerEdge R730xd, PowerEdge R730 eller Dell Precision Rack 7910 använder du länken nedan för att hämta version OM 8.0.1
       http://www.dell.com/support/home/Drivers/DriversDetails?driverId=MKGTT

• Om du vill använda OMSA med en Dell-server från 9:e till 12:e generationens plattform klickar du på OpenManage DVD-länken för att installera OpenManage version 7.4
      http://www.dell.com/support/home/Drivers/DriversDetails?driverId=PYKGK

• Om du använder 9:e till 12:e generationens Dell-plattform med ESXi använder du nedanstående länk för att hämta OpenManage version 7.4.0.2
      • ESXi 4.1 – http://www.dell.com/support/home/Drivers/DriversDetails?driverId=5XNR9
      • ESXi 5.0 – http://www.dell.com/support/home/Drivers/DriversDetails?driverId=9HHMP
      • ESXi 5.1 – http://www.dell.com/support/home/Drivers/DriversDetails?driverId=M875V
      • ESXi 5.5 – http://www.dell.com/support/home/Drivers/DriversDetails?driverId=FT9PW