DSET – Dells e-supportverktyg för Dell-servrar

Välkommen till Dells e-supportverktyg för system

Du kan använda Dells e-supportverktyg för system (DSET) för att samla in information om maskinvara, lagringsenheter och operativsystem från en Dell PowerEdge-server.

Observera att DSET kommer att tas ur drift i början 2017 och kommer att ersättas av SupportAssist som det primära samlingsverktyget för Dell EMC:s tekniska support. Båda verktygen är tillgängliga fram till dess att DSET tas ur drift.

Använd länkarna nedan för att hämta SupportAssist Enterprise
SupportAssist Enterprise Windows
SupportAssist Enterprise Linux

Om du vill fortsätta att använda DSET kan du hämta det här:

Hämta DSET för Windows
Hämta DSET för 32-bitars Linux
Hämta DSET för 64-bitars Linux
Hämta användarhandboken för DSET

Observera att när du kontaktar Dell EMC:s tekniska support kan du som en del i felsökningsprocessen bli ombedd att tillhandahålla en DSET- eller SupportAssist-samling.