Lasso

Lasso är ett insamlingsverktyg som ger en ögonblicksbild över infrastruktur som servrar, chassin (M1000e och VRTX) och nätverksutrustning (SAN-nätverk, LAN-nätverk och NAS/nätverksansluten lagring) i en enkel rapport.

I mitten av 2017 kommer Lasso att vara ur drift och ersatt av SupportAssist Enterprise. SupportAssist Enterprise erbjuder samma enkla funktion för insamling men kan också användas för automatiserad proaktiv och prediktiv support. Till dess att Lasso tas ur drift kommer båda verktygen vara tillgängliga att använda.

SupportAssist Enterprise kan hämtas här:

SupportAssist Enterprise Windows server för hantering
SupportAssist Enterprise Linux-server för hantering

Ytterligare SupportAssist-dokumentation med en användarhandbok och listan för produkter som stöds finns tillgänglig här, eller besök sidan SupportAssist för enterprise-system om du vill ha mer information.

Lasso kan hämtas här:
Lasso-programvaran
Användardokument för Lasso