SupportAssist för servrar, lagring och nätverkshantering

Dell SupportAssist för servrar, lagring och nätverkshantering är en proaktiv, prediktiv och automatiserad supportteknik som möjliggör snabbare problemlösning och rapportering. I SupportAssist ingår fjärrövervakning, automatisk inhämtning av information om systemets tillstånd, automatiskt skapande av ärenden och proaktiv kontakt med Dells tekniska support.

SupportAssist är tillgängligt med ledande hanteringskonsoler – OpenManage Essentials (OME), Microsoft System Center Operations manager (SCOM), EqualLogic SAN Headquarters (SAN HQ) och Enterprise Manager Client med Storage Center OS (SCOS) – och utan en hanteringskonsol för servrar. Dells robusta och lättanvända supportteknik hjälper till att lösa problem upp till 90 % snabbare – vilket minimerar driftavbrotten, höjer produktiviteten och låter dig återgå till verksamheten snabbare.

Funktionerna varierar beroende på vilken av Dells servicenivåer (på Engelska) som har köpts in för ditt system. Kunder med ProSupport Plus kan dra nytta av samtliga SupportAssist-funktioner, däribland förebyggande problemidentifiering och optimeringsrapporter varje månad. SupportAssist är tillgängligt för alla kunder utan extra kostnad.

Gäller för: Dell EqualLogic SAN Headquarters (SAN HQ), OpenManage Essentials (OME), Microsoft System Center Operations Manager (SCOM), Enterprise Manager Client med Storage Center OS (SCOS)-konsoler eller utan en konsol för upp till 300 PowerEdge-servrar. För Dell™ PowerEdge™-servrar, disksystem i Dell SCv2000-serien, EqualLogic-disksystem, PowerVault™-lagringsenheter, PowerConnect™-nätverksenheter och Force10™-nätverksenheter

Hämta SupportAssist for servers (Windows)
Hämta SupportAssist for servers (Linux)
Hämta SupportAssist för OpenManage Essentials (OME)
Hämta SupportAssist för Microsoft System Center Operations Manager (SCOM)
För information om SupportAssist för EqualLogic SAN HQ.(på Engelska)
För information om Enterprise Manager Client och Storage Center OS (SCOS)

Installera SupportAssist för datorer och surfplattor för ett system eller för att hantera flera slutanvändares system.

Tekniska informationsvideor finns på forumsidan på Dell.com/SupportAssistGroup (på Engelska)