SupportAssist för företagssystem (servrar, lagring och nätverkshantering)

SupportAssist Enterprise är vår omfattande, enkla, proaktiva, förutsägande och automatiserade supportteknik*. SupportAssist identifierar maskinvarufel, skapar automatiskt ett ärende och initierar kontakt från Dell EMC till kunden. SupportAssist kan hjälpa dig att effektivisera din supportupplevelse och löser problem upp till 90 % snabbare**. Det finns en SupportAssist-version som passar de flesta miljöer, från en fristående server till ditt medelstora eller stora datacenter.

SupportAssist Enterprise
SupportAssist Enterprise övervakar upp till 15 000 servrar, lagringsenheter och nätverksenheter. SupportAssist kan användas som ett fristående program eller tillsammans med OpenManage Essentials (OME) eller Microsoft System Center Operations Manager (SCOM). SupportAssist Enterprise kan hämtas på en Windows eller Linux-hanteringsservern.
Windows hanteringsserver
Linux-hanteringsserver

SupportAssist (inbäddad)
SupportAssist levereras även inbäddat på utvalda Dell EMC-enheter, inklusive 14:e generationens PowerEdge-servrar (14G) och disklagringssystem från PS-serien och SC-serien. Dessa versioner av SupportAssist är förinstallerade och övervakar endast den enskilda enheten.

Klicka nedan om du vill ha mer information
iDRAC-servicemodulen (iSM) på 14:e generationens PowerEdge-servrar (på Engelska)
SAN Headquarters (SAN HQ) på lagringssystem i PS-serien (på Engelska)
Enterprise Manager Storage Center Operating System (SCOS) på lagringssystem i SC-serien (på Engelska)

För tekniska dokument, videor eller frågor går du till SupportAssist-forumet på Dell.com/SupportAssistGroup (på Engelska) eller läser vårt SupportAssist-dokument med frågor och svar (på Engelska).

* Funktionerna varierar beroende på den Dell EMC-servicenivå du köpte till ditt system. Klicka här (på Engelska) för mer information.
** Tredjepartstest utfört av Principled Technologies (Lösa serverproblem med Dell ProSupport Plus och SupportAssist), september 2015. Läs hela artikeln (på Engelska).